Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QR Bot v3.0

wisnia1414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znalazłem fajnego botka do expienia, zbierania kasy oraz samoczynnego losowania kart nagród.

- uruchamiamy grę w oknie (800 x 600)

- uruchamiamy QR Bbot v3.0

- uruchamiamy GMZ Trainer następnie aktywujemy opcje F9 AutoFinish (QUIT)

- teleportujemy się na miejsce wyścigu posiadającego tryb dla jednego gracza (najlepiej bezposrednio obok "teleportu")

- wciskamy GO

- cieszymy się działającym botem :D

tutaj macie screena

Download:

-

QR Bot v3.0

virustotal

- GMZ Trainer

virustotal

Miłego bocenia :)

tehiln993.png

Opublikowano

Siema, znalazłem fajnego botka do expienia, zbierania kasy oraz samoczynnego losowania kart nagród.

- uruchamiamy grę w oknie (800 x 600)

- uruchamiamy QR Bbot v3.0

- uruchamiamy GMZ Trainer następnie aktywujemy opcje F9 AutoFinish (QUIT)

- teleportujemy się na miejsce wyścigu posiadającego tryb dla jednego gracza (najlepiej bezposrednio obok "teleportu")

- wciskamy GO

- cieszymy się działającym botem :D

tutaj macie screena

Download:

-

QR Bot v3.0

virustotal

- GMZ Trainer

virustotal

Miłego bocenia :)

Ehh już był taki temat , właściwie to miliony takich tematów w tym jeden najpopularniejszy pt " Nowy sposób na zarabinie pieniędzy "

Opublikowano

Jeśli to blue-screen to chyba nie ma rozwiązania bo to komp nie wyrabia (ja tak mam).

A jeśli to prostu gra crashuje to wyłącz wszystko co tylko się da, chociażby procesami. U niektórych ten bot "nie lubi się" z trainerem od GMZ.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

nowy temat, który już był ..

Co do bot-a

mojemu koledze nie działa a robił tak jak napisałeś.

Opublikowano

Coś mam nie tak chyba z kontem w grze gdzie mam nissana silve, bo na koncie z Mercedesem wszystko działa. W godzinkę nabił ponad 500 000$ i wydropił z 10 części wizualnych. Dzięki wielkie. Kocham tego bota :*

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

no mi niby się włącza ale to nie pokazuje animacji ani nic? poprostu przechodzi wyścig? i mi też jak wyżej nie nabija kasy jak to naprawić?

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś to .

Wchodzę do gry daje na taką grafikę jestem obok tele naciskam f9 single i muszę sam jechać więc jaki to bot.?! :D

Edit@

Zapomniałem o QR...

Opublikowano

@up

Bo nie masz pewnie auto finisha właczonego....

Mi kasa leci :D

Umiem czytać i zrobiłem krok po kroku, bot zrobił sto wyścigów, zrobiłem restart i dalej tyle samo kasy.

76561198024358790.png
Opublikowano

Niestety mam to samo co kolega wyżej, wszystko włączone jak należy i przy trzecim wyścigu NFS się zacina, niby w GMZ nabijają się okrążenia, ale później muszę włączyć od nowa grę i nie ma ani pkt, ani kasy :/

Opublikowano

@up

Nie wiem czy to coś da ale bierz sprinty i nie zwiljaj gry (nie może być zminimalizowana ) wtedy powinno działać normalnie

Opublikowano

Nie dziala dolacza mi sam do wyscigu i od razu wylacza i kasy 0 ;D

Ile razy można tłumaczyć... To tak działa! Później ładujesz jeszcze raz kierowce i kasa jest!

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@up

Nikt ci nie każe reinstalować gry .....

Nie zamykaj gry tylko wejdz do garażu i wybierz jeszcze raz kierowce...

dziwne że akurat tobie to nie działa ......

Opublikowano

Ok dzięki koledzy, wszystko działa. Taka akcja była, że mam 2 konta na tym kompie i oba były jako administrator ;) Zmieniłem tamto na zwykłe i wszystko działa, nie zawiesza się i najważniejsze, że lvl i kaska leci :P Pozdro!

Opublikowano

wykrywalne ? mozna zlapac bana ?

Zrobi kilka razy i program przestał działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...