Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do carryowania rankedów.

TheMati1092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z ad carry polecam Ci jak najbardziej Ezreala..

Sam go mam i mam na nim wygranych 50 rankedów i przegranych 15. Wygrywam prawie wszystko :D

Plusy:

-Dobry dmg

-Dobry harras

-Mały cooldown

-Ulti przydatne w tfach/do dobijania

Minósow nie znam (::

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Up

Słaby late game.

Powiem tak jak umiesz grać to praktycznie każdą postacią wycarujesz ;d myślę ,że znalazła by się osoba która zrobiłaby to nawet soraką pod AD.

Ja ososbiście polecam Kog'Mawa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fizz - nie trudny do ogarniecia, a przy zebraniu paru killi świetnie robi gry

Varus/Ashe - też dobre ad carry do carrowania

Leblanc - na niskim elo nikt nie robi magic rezistów więc bez obaw można pójść tym champem na mida, składa tam prawie każdego na combo, po paru gankach jest szansa, że w 20:00 będzie surrender

Na niskim elo będzie dobry też Renekton na topie, dzięki swojemu ulcie pocisnie wiele champów, mało kto na niskim elo widzi tą postac ( w ogóle jest rzadko ), to samo Rumble

Z tańszych postaci to Ryze na mida, Ashe na adc, Nasus, ktory z 3 itemami i kilkoma stackami przywali po 400 z Q skilla, Sion, nikt nie wie, że trzeba uciekać aż skonczy mu się ulti, albo go stunnąć, jeśli się nie ucieknie albo nie stunnie rozwali cały team z pełnym życiem , Malphite robi tfy i potrafi pocisnąć nawet w 1v1, Xin Zhao, dobry jungler, w late rozwali ad carry na 3 ciosy ( dojscie, Q skill i zanim przeciwnik opadnie - ginie )

Opublikowano

Oczywiście Jax na topa - typowy late carry, a na mida Zyrę. Postać ta posiada potworne ilości CC, a swoim ulti robi teamfighty. Bezpieczna farma early i dobry late. Czego chcieć więcej?

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jax , Jax i jeszcze raz Jax jeżeli szybko zdobędziesz 2/3 fragi to top jest twój i cała gra też.

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

@Up

Słaby late game.

Powiem tak jak umiesz grać to praktycznie każdą postacią wycarujesz ;d myślę ,że znalazła by się osoba która zrobiłaby to nawet soraką pod AD.

Ja ososbiście polecam Kog'Mawa.

ad carry slabe late game? Dafuq did i just read?

@top

Dobry bruiser. Jax, irelia.

Albo ap offtank cho/ amumu

;)

Opublikowano

Hm, jak only ad carry to Ezreal;

• dobre early/mid/late
  • aoe ult
  • dobre cc
  • małe cd // q+r
  • łatwa farma

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ezreal , caitylin , mf - ad

z osobistej listy - morde to postać z mega dmg i wytrzymałością który to nawet z paroma kilami lub dobrą farmą wygra 1 vs 2/3 przynajmniej jako mój główny champ

robię nim niesamowite rzeczy :D tak skromnie mówiąc

oprócz tego polecam Jayce , Riven , Ahri , Veigar , Garen

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...