Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta za ponad 650zł

hat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej samemu coś osiągnąć w grze, niż dawac komuś kasę i nie mieć satysfakcji z tego, że to nie my wbilismy taki lvl.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Rekrut
Opublikowano

Ale ja nie chce 90+ bo to trzeba jeszcze wydac na kox eq jak na taki lvl. Koles jeszcze dorzuca Ebo+9 zelak+9 wisior buty i branza 1.5-2k pz, boga 2k pz 10 miecze 6 2reka 5b pelno itemow z IS buffa 65lv i truta +7 30sr wiec eq jest kompletne

Rekrut
Opublikowano

Niektorzy wydaja na to gre po 1k+ na sam IS albo kupuja konta za 2-3 tysiace wiec myslalem ze to calkiem normalne

Budowniczy
Opublikowano

ja osobiscie nie kupuję kont i yang ale is to podstawa xD oczywicie aol ^^ lub te zwoje nowe

masz chęć kupuj ale ten 75 to 200 zł max

Rekrut
Opublikowano

Hmm a moze zejde troche z tematu, kiedys marzyłem żeby sobie kupic Galaxy S3 i akurat teraz wszedłem sobie na Tablice i oto co zobaczylem LINK. Tak samo Galaxy S2 po 450-700zł czy to jakies przekręty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...