Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mainteace

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy dziś jest jakiś mainteace czy cóś? Gdy włączam combata to mi się wyświetla takie coś "Can not connectet the server. Please try again or visit http........." Czyli to co zazwyczaj dzieje się podczas mainteace. Tyle, że nie wiem czy jest mainteace czy coś u mnie, bo chciałem sobie zrobić reinstall combata no i takie cóś wyskakuje. Proszę o pomoc :D

Opublikowano

Nie, nie ma dzisiaj żadnej konserwacji, mi CA normalnie działa.

Zoptymalizuj swoje połączenie z internetem, wyłącz wszystkie zbędne programy, uruchom CA przy pomocy Gameboostera, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

BTW. Na pewno masz CA EU?

Opublikowano

Phii. Game booster. Nie mam aż tak zlamionego kompa. Po prostu zła instalka. Nie wiem jakie wy tu teorie wysnuwacie jak coś nie działa. W każdym temacie jak coś jest nie tak zawsze ktoś wywali z tym gameboosterem... Chciałem się tylko dowiedzieć czy mainteace jest jakieś. Ale dzięki za odpowiedź.

Pomocnik
Opublikowano

Phii. Game booster. Nie mam aż tak zlamionego kompa. Po prostu zła instalka. Nie wiem jakie wy tu teorie wysnuwacie jak coś nie działa. W każdym temacie jak coś jest nie tak zawsze ktoś wywali z tym gameboosterem... Chciałem się tylko dowiedzieć czy mainteace jest jakieś. Ale dzięki za odpowiedź.

Poprostu masz jakiś komputer na węgiel albo małego murzynka który ciśnie na rowerku..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

btw. GBoost nie jest na złomiaste kompy to program który przyspiesza działanie gry bo combat ma sam w sobie troche lagów a on je usuwa

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Hmmm... Mi jakoś nie pomaga, bo i tak chodzi bez żadnych lagów. Jedynie crashe mnie denerwują.

Proszę o zamknięcie tematu !

Edit: Combat dalej nie działa ;/ w sensie gdy włączam i pojawia się okienko z version checking za 20 sec włącza się ten błąd:

Error Code= -2, 10060.

Usunąłem do zera combata, żeby nic nie zostało no i ściągam instalke ze strony nexona no i taki błąd wyskakuje po zainstalowaniu ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...