Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak w teamcie. Jeszcze z tydzien-2 tygodnie temu wr inter z cheatami pieknie chodził. Jak wrpsp wyłoczyli wróciłem do WR INter ale jak odpalam jakiś cheatach gra sie 2-10 wyłacza. Oco CHODZI? ! ja się pytam ?

yiWCsl1.png
Opublikowano

@up

Ta wykryte -.-. Cheaty nawet dzisiejsze też ?

@up2

Nieuważajcie mnie za debila w warrocka gram od chaptera 1. Mam windows 7 uruchamiam inicjator i warrocka jako admin -.-. Jakby nadal był minusy byc ci tyle dał , że głowa mała ... . Wogle czytaj co pisze.... Pisałęm że działąły wczesniej cheaty wiec mam potrzebne programy pewnie coś z wr jest.

http://www.mpcforum.pl/topic/554347-tut-hack-nie-dziala-co-robic/ Same rzeczy dla amatorów.

@edit

Mam windows 7 Ultimatie 32 Bitowy

Chociasz teraz nawet 32 bitowe cheaty niechodzą a wcześniej każdego rodzaju chodziły czy na windows xp czy na 64 bitowy. ITD.

yiWCsl1.png
Opublikowano

A sprawdź tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/739878-undetectedmpc071012r-speaker-cheat-d3d-v13-ciekawe-opcje/

On powinien działać dobrze na Win 7 :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@up

Cheat fajny.... Ale też niedziała. Chociasz fajny.

@edit

Mniej wiecej to jest tak. Właczam cheata wybieram kilka opcji i gram i nagle gdzies po 1-5 minutach gra sama się wyłącza bez niczego

@edit2

150 POST :D

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...