Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Punkty

BFP4FGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można nie umieć latać? przecież to łatwiejsze niż bieganie...

Zamiast myszki niektórzy przestawiają sobie na klawiaturę i latają strzałkami i WSAD, możesz spróbować, albo po prostu nauczyć się latać myszką, bo najlepsza zabawa i największy nakład w tej grze to latanie. Rozdać wszystkie punkty do latania i OWNIĆ na Omanie czy Dalian.

Opublikowano

@SamFlynN wiem że z tego jest super exp ale, po pierwsze zanim się do heli dostane to pół rundy minie, po drugie umiem latać tylko tym transporterem i littebirdem a po trzecie już próbowałem i miałem max heli i jet a miałem z 4k na runde a dziś na basrze miałem 10k.

@up to bez różnicy bo ja i tak rzucam apteczki co 5m więc i tak prawie odrazu ma 100hp

Więc nie wiem w co dać może spróbuje latania na klawie ale raczej będzie ciężko. A ile daje te dodatkowe zdrowie?

Opublikowano

Jak mogę się dołączyć do tematu.Ja też nie umiem latać.Jak próbowałem np Myśliwcem to latałem myszką i WSAD. Czy jest jeszcze łatwiejszy sposób latania ?

Opublikowano

Zrób defiblyrator, a potem prawe drzewko (4 w apteczke, 1 w granat, potem w defibrylator, następnie w prawym drzewku kierunek, z którego pada strzał (na maxa), a reszta to już rozdziel w prawym tak jak ci się podoba, do zwiadu satelitarnego)

y526IOx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...