Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na kule

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze

witam

Instrukcja:

http://www.youtube.com/embed/jPxMFXQzkQ8?feature=player_embedded

prosze dokladnie obejrzec film

i wykonywac wszystko zgodnie z instrukcja

potrzebne są :

przeglądarka google chrome

fiddler2 - w załączeniu (Fiddler)

Jeżeli nie jest zainstalowany to równiez program

.NET Framework 2.0 lub wyzszy -> w załączeniu (fiddler+net)

Instrukcja w skrócie:

1.instalujemy net framework (o ile juz go nie posiadamy, jeżeli framework nie bedzie dział prosze wpisac w google i zainstalowac inna wersja kompatybilna z Państwa systemem)

2. instalujemy przegladarke google chrome

3.instalujemy fiddler2

4. wlaczamy chrome i logujemy sie do seafight (wazne aby nie miec otworzonych innych zakładek poza seafight)

5. wchodzimy w skladnice i zaczynamy prace np. od szabli które musza znajdowac sie w składnicy, a nie na statku

6. wlaczamy fiddler2 ,klikamy na przycisk "przechwyć" (jest to pokazane na filmie)

7. przechodzimy do skladnicy i klikamy przeniesc wszystkie szable na statek

8. wracamy do fiddlera , zaznaczamy przechwycony plik a następnie klikamy 5razy kopiuj (nie ma wiekszego znaczenia czy skopiujemy wszystko 5,6 czy 7 raz , liczy sie jedynie czas - należy wykonać wszystko jak najszybciej)

9. odznaczamy wczesniej zaznaczony pczycisk "przechwyc" (az ikonka zniknie całkowicie)

10 Klikamy "resume" i wracamy do składnicy aby sprawdzi ile szabel sie skopiowalo

12. Jezeli tyle samo to przerzucamy je znowu do składnicy i zaczyny od początku (wczesniej usuwamy wszystkie linki w fiddlerze) -> należy powtarzać całą operację do skutku,nawet kilkaset razy

Tak jak pisałem bugowanie szrapneli jest czasochłonne. Z doświadczenia wiem iz można zbugowac do ok 1mln na dzien , ale trzeba poswiecic czas ( prosze nie zniechęcać sie nawet po kilkuset nieudanych próbach). Najważniejsze aby dojść do wprawy i wykonywać cała operację jak najszybciej (aby wyposażenie sie zdublowało cała operacja musi trwać możliwie najkrócej inaczej serwer gry ją odrzuca). Oczywiscie czym szybszy komputer i internet posiadamy - tym częsciej uda sie skopiować wyposażenie.

UWAGI:

Aby usprawnić bugowanie kaszteli nalezy pobrać i zainstalować program typu "wirtualna mysz", który sam bedzie wykonywał opisane powyżej czynności (czyli np. włączamy progam na noc ,kiedy śpimy i kiedy przepustowość internetu jest wyższa)

http://www.soft82.com/download/windows/auto-clicker/

JAK NIE DOSTAĆ BANA?

1. Po pierwsze i najważniejsze -> korzystając z jakiegokolwiek buga nie nalezy byc zalogowanym na morzu (czyli np. robia kasztele nalezy wyłączyć bota)

2. Nie bic każdego NPC ze szrapneli (w grze pływa dużo "uczynnych" graczy)

3, Nie robic na raz milionów szrapneli ( lepiej robic mniej a co jakiś czas)

Opublikowano

Witam nie wiem czy nie robię czegoś źle ale postępując zgodnie z filmikiem wyskakuje mi informacja NIEPRAWIDŁOWY WPIS i nic się nie dubluje ;<

Opublikowano

mi to nie działa :(

seabuggerem raz mi się udało ale wyczytałem że banują za to dlatego już nie próbuje

a ten sposób nie idzie coś :(

No wczas za wsystko mogą dać bana jak wykorzystujesz bugi trzeba się z tym liczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...