Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Project I.G.I 2

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przeglądających temat.

Co sądzicie o tytułowej grze?

Moim zdaniem klasyk wśród klasyków, bardzo dobra gra FPS która wciąga na wiele godzin. Jak na tamte czasy wspaniała grafika. Bardzo rozwinięci przeciwnicy możliwość grania przez multiplayer i wiele innych.

Zachęcam do dyskusji :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Takim sposobem stworzono dotychczasowe strzelanki typu CS , Bf3 :D Bardzo podobnie wygląda Counter Strike 1.6 jak patrzyłem na screeny , nie pobrałem bo mi za długo by się pobierało 700 ileś mega :D

mihcio15.png

Opublikowano

Muszę Przyznać Ta Gra Miażdży Wszystkie Dotychczasowe FPS'y Bez Tej Gry Nie Byłoby BF3 Czy CODMW3 Które W Tamtym Roku Toczyły Bój O Tytuł Najlepszego FPS'a Na Świecie.A Tu Mamy Stare Rozwiązania Do Których Nikt Nie Wraca. Jedyna Rzecz Przez Którą Jest Mi Smutno To To Że Innerloop Studios Zakończył Swą Działalność Bo Gdyby Wyszło I.G.I 3 Wszyscy Byliby Radośni

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

AI wrogów w tej grze, jak na czasy jej premiery było szokujące w pozytywnym tego słowa znaczniu.Gra godna uwagi nawt dziś. Ahhh David Jones xD

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Gra niby dobra, lecz już nie na te czasy, gdzie królują Battlefield i Call of Duty.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Bardzo dobrze pamiętam tą grę, czasami nawet sobie do niej wracam.

Przy niektórych poziomach trzeba było się mocno namęczyć, by nie zginąć i pozostać niezauważonym.

AL przeciwników naprawdę dawało radę.

Brakuje mi jakiejś nowszej gry w takim stylu, niby są gry typu Splinter Cell itp. ale to jednak nie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...