Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pro Mental

Norfeusz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem napisać ten post z wiarą że jestescie wstanie mi pomóc...

A więc chcę zrobic Pro mentala do pvp jak i na wojny na prywatnym serwerze Senthia ale zabardzo nie wiem jakie bony mam wszedzie 3x15 ale to troche mało jeśli zna sie ktos bardzo dobrze na mentalu bo to prosze o wypisanie bonów na wojny i klasowe na poszczególne klasy , lub dał link gdzie znajde potrzebne mi informacje.

Opublikowano

mniej więcej wiem jakie bony ale troche cięzko wybrac nie raz na tym serwerze jest 6-7 bon wartosci wchodzą 50 ataku albo 2khp szycie and kryt po 5% i co najlepiej wybrac dobrze by było jak by ktos wypisał co i jak. Pokolei w każdym itemie. Najlepiej jak by ktos grał na tym serwerze przez co wiedziałby jakie bony są tam w poszczegulnych itemach i wypisał w jakim itemie walczyc np. z surą.

Opublikowano

Mam eq 3x15 wszedzie +hp/lud bron;lud10, 10szycie 10kryt 12siła. Hełm wmiare ale dalej nie wymiata tak jak powinien. Chcem zrobic full klasowe 4 rózne eq. Np. Kolce przypuszczalnie przeciw ninja: 10luda 15sztyle i dalej nie wiem co bardziej opłacalne co lepiej sie nada szukałem tu po forach ale cięzko cos takiego znalezc.

Link powyżej nie jest az taki dobry powód nie których bonów nie da rady wbic gdyz podobny jest juz wbudowany. Hełm próbowałem wbic trute i regeneracje ale chyba bug jest bo nie wchodza naraz wogóle. Dobrze jak by wlazł pro mental i pomógł jak nie tu to chociaż na pw.

Opublikowano

4x +hp/lud

Broń(w zależności od tego czy tam są bronie um czy bez sr/um to ) :

UM: UM 20+lud+szycie+sila

Bez um/sr : Sila + lud + szycie + kryt + zaklęcie

Tarcza :

NNO/Siła/Blok/Lud/obojętny

Hełm:

Abs magia

Lud

szansa na strzały

trutka

reg pż

dxbp12.png

|Random 2k12|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...