Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie [yt]

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, być może i warna złapię, ale zależy mi na waszej odpowiedzi i waszych opiniach.

Tak więc, z czego powinienem zacząć nagrywać filmy.

Na razie zastanawiam się nad:

- Gothic 2,

- PainKiller[czarna edycja],

- TombRaider[posiadam wszystkie części].

Piszcie na dole co i jak ;f

Opublikowano

To nie jest zależne od gry, lecz od komentarza. U Ciebie może np. G2 wypaść dobrze, bo wiesz o czym mówisz etc. a u innego inna gra. ;x W tym biznesie nie chodzi tylko o gry, lecz także o komentarz.

he?

Opublikowano

Nie ważne jaką grę nagrywasz lecz ważne jest aby było ciekawie. Jeżeli masz gadane i od czasu do czasu powiesz coś śmiesznego to masz sukces murowany. Jeżeli stawiasz na ilość widzów to nagrywaj minecrafta a w tydzień dodając po filmiku dziennie będziesz mieć co najmniej 500widzów :)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie ważne jaką grę nagrywasz lecz ważne jest aby było ciekawie. Jeżeli masz gadane i od czasu do czasu powiesz coś śmiesznego to masz sukces murowany. Jeżeli stawiasz na ilość widzów to nagrywaj minecrafta a w tydzień dodając po filmiku dziennie będziesz mieć co najmniej 500widzów :)

Tylko co rozśmieszy gimbusów, tfu gimnazjalistów ;f

To nie jest zależne od gry, lecz od komentarza. U Ciebie może np. G2 wypaść dobrze, bo wiesz o czym mówisz etc. a u innego inna gra. ;x W tym biznesie nie chodzi tylko o gry, lecz także o komentarz.

Hmm, na przykład gothic to mam na początku przedstawić go w recenzji ?

Opublikowano

Tylko co rozśmieszy gimbusów, tfu gimnazjalistów ;f

Hmm, na przykład gothic to mam na początku przedstawić go w recenzji ?

Nie, prosto z mostu napierdalaj odrazu :D

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie, prosto z mostu napierdalaj odrazu :D

Mógłbyś to trochę bardziej rozwinąć :P?

To znaczy nie przedstawiać gry, ewentualnie tylko trochę ją opisać [fabułę] ?

Dodatkowo jaką grę nagrywać z wymienionych lub sami podajcie przykłady.

Opublikowano

Tak, ciut opisz. A nie będziesz gadał kto stworzył itp. Graj jakbyś grał sam, bez mikrofonu i nagrywania. Czyli grasz bo grasz. Żadnego przedstawiania, tylko krótki wstęp i koniec xD

Nagrywaj Painkillera :3 Dobra gra ^^

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Tak, ciut opisz. A nie będziesz gadał kto stworzył itp. Graj jakbyś grał sam, bez mikrofonu i nagrywania. Czyli grasz bo grasz. Żadnego przedstawiania, tylko krótki wstęp i koniec xD

Nagrywaj Painkillera :3 Dobra gra ^^

Jednakże wolałbym z mikrofonem, z tym że co zaciekawi widzów ?

@down

pw

Opublikowano

Wszystko zależy od Twojego głosu, nie możesz "mulić" przed kompem, musisz być żywy :D

Nagrywaj co chcesz, jeżeli będziesz spełniał te wszystkie wymagania to wdziowe sami przyjdą ; )

, możesz od czasu do czasu robić recenzje gier, np. teraz mógłbys FIFA 13 lub MOH: Warfighter

skpUo.png

Opublikowano

Okej, już wszystko wiem, jednakże ciekawi mnie jedna kwestia, jak zacząć takowy odcinek.

Standardowe:

Cześć jestem <nick> dziś ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...