Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nooby w LoLu

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądziecie o tych niewydarzonych "dzieciach, feederach, noobach, afkerach" itp.

Proszę i zachęcam do komentowania i pisania postów, można także wrzucać filmiki z momentami kiedy np: noobią czy coś w tym stylu.

Dlaczego powstał ten temat ? Chcę wiedzieć na co stać takiego "Nooba", żeby móc się potem jakoś uchronić, sądzę też, że riot powinien coś zrobić z doborem przeciwników...

Pozdrawiam.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

według ciebie każdy powinien być od razu mistrzem świata? weź wyjdź stąd najlepiej płaczku.

edit dzieckiem to ty jesteś gównie, jak jestes koxem ze placzesz na innych to carruj gry, mow im co maja zrobic i feeduj sie i sojusznikow, ale takie zero jak ty moze przyjsc tylko na forum sie wyplakac.. smutne ale prawdziwe.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Nie mam nic do cb, ale podejrzewam, że prawdopodobnie jesteś takim noobem, bo od razu pyskujesz jak typowy polaczek w LoLa, denerwują mnie takie dzieci... Nie musi być pro, ale żeby chociaż się starał coś grać albo nie feedować, mi by to starczyło...

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Nie mam nic do cb, ale podejrzewam, że prawdopodobnie jesteś takim noobem, bo od razu pyskujesz jak typowy polaczek w LoLa, denerwują mnie takie dzieci... Nie musi być pro, ale żeby chociaż się starał coś grać albo nie feedować, mi by to starczyło...

Jestem noobem z 1600 elo, ale twoje rozumowanie jest idiotyczne i się zastanów co piszesz. Gra się 5vs5 i to oczywiste że ktoś może być lepszy od innej osoby na midzie, topie czy bocie i przegrać linię.

Opublikowano

Cóż, wiadomo że każdy może mieć gorszy dzień, ale jak dla mnie gra jak gra, znajdziesz dobrych graczy, jak i tych złych, standard.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

No więc tak : nie każdy jest idealny.

1 może po 2-3 grach rozwalać ludzi którzy myślą że są kozakami bo grają na refku i rozwalają 2 vs 1 ( pewnie ty tak masz ) a 2 może być taki że musi zagrać 30 walk żeby skumać co to znaczy ,, Mid ", ,, Hepl " ,, Sucks " ... Nie wytykam nikogo palcami ale jak dla mnie temat bez sensu.

Inaczej jest z osobami AFK - tutaj popieram autora, RIOT MÓGŁBY COŚ ZROBIĆ

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

@Kaszun nie rozumiem jak możesz być taki ślepy... ale cóż nie będę wszystkiego tłumaczył bachorowi.

@ wszyscy którzy się wypowiedzieli typu "przegrał to napiszę sobie temat" "sam jest noobem" i inne to tylko ukryte wsze "noobstwo" nienawidzę takich "zjebów", najchętniej to bym ci mamhaid morde obił ^^

A jak już się zdarza słaby gracz to staram się mu pomóc... w przeciwieństwie do innych... ale niestety mam dość ciągłego pomagania, a o afkerach to już nie wspomne, bo często takich napotykam, zazwyczaj mój team ma afka, przeciwnemu też się zdarzy, ale w wiekszości gier przyłącza się ;)

@Edit proszę o zamknięcie, bo dzieci zaczęły spamować swoimi ideami... nie komentować tego dzieci -.-

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@Kaszun nie rozumiem jak możesz być taki ślepy... ale cóż nie będę wszystkiego tłumaczył bachorowi.

@ wszyscy którzy się wypowiedzieli typu "przegrał to napiszę sobie temat" "sam jest noobem" i inne to tylko ukryte wsze "noobstwo" nienawidzę takich "zjebów", najchętniej to bym ci mamhaid morde obił ^^

A jak już się zdarza słaby gracz to staram się mu pomóc... w przeciwieństwie do innych... ale niestety mam dość ciągłego pomagania, a o afkerach to już nie wspomne, bo często takich napotykam, zazwyczaj mój team ma afka, przeciwnemu też się zdarzy, ale w wiekszości gier przyłącza się ;)

stul pyszczek internetowy kozaczku :))

bachora to masz przed swoim lustrem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...