Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] G18 Cobra

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2AR smg i cobre. Cobra to taka malutka smg która Cię uratuje nie raz . Sam się o tym przekonałem. Jeśli moge ci dolecic to kup sobie m6a2 srt i valkyrie. PS poczekaj do hallowen bedzie autumn podobno.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

jak dla mnie to poczekać na ten vutumn kupić to + ump45 i snajpe i masz eq na każda mapę :) a z pistoletów g23 se za GP ;) ew to cobre nie lubię jej na daleko odległość ale na tak na blisko jest spoko

Opublikowano

1x Ar 1x SMG 1x G18 1x SR :> Najlepiej mieć te bronie przy sobie.

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał Synek, dobrze jest mieć snajpę, ale z tych co wymieniłeś to 2x AR, SMG, Cobra. Obowiązkowo. Ten mini-smg nie raz uratuje ci życie gdy zabraknie amunicji w twoim AR/SMG a to że masz drugi karabin to właściwie w tej walce nic ci nie da, ponieważ często nawet nie starczy czasu żeby go ,,naciągnąć''. Wiadomo, pistol to nie to samo co karabin, słabszy dmg, słabszy ROF i wszystko ale do dobicia starczy na pewno.

Co do wyboru Cobra vs. Bushmaster bo tez powinieneś zadać sobie to pytanie: Jeśli chodzi ci tylko o koło ratunkowe w zwarciu gdzie braknie ci amunicji to zdecydowanie cobra, ma większe portability, a jak będziesz biegał to trudniej będzie cię trafic. Jeśli chodzi o grę pistol only to Busha bo ma 20 więcej ammo w zapasie (20/40, cobra ma 20/20). Ale wnioskuję że ten pierwszy przypadek więc cobrę ;] Bardziej uniwersalna wg. mnie.

I w ogóle cobre sobie możesz kupić, snajpę i SMG, a z tymi AR to lepiej poczekać, podobno na Haloween można będzie zakupić G36E Autumn. Jak dla mnie jest to broń bezkonkurencyjna, i tu wymiękają wszystkie M6A2, wszystkie M416 CQB, wszystkie Rec7 i inne topowe. Jak dla mnie, czasami wyciągnięcie snajpy żeby kogoś ubić na dłuższy dystans jest uciążliwe.

Opublikowano

Autumn Valkyrie + Ak74M + Ump45+ g18 Cobra, a za te 15k które zaoszczędzisz recon vest na 90 i jazda ! :D

go tego vip hack od GA i na cw jesteś nie do zabicia o.O albo na Mixpolu :ninja:

ahh te wspomnienia, aż łezka się w oku kręci... <3

Bywalec
Opublikowano

Kup AR + SR ( za 25 000 nx są dwie: FR F2 lub WA2000) + SMG + Cobra

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...