Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sklep na całą noc

HELGHAST997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawa jestem jakby miał być sklep gdy nie będziesz zalogowany do gry. Good Joke :D

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

Chodzi o coś takiego że:

Ustawiasz sklepik

Odłączasz internet,i potem komputer.

Postać zostaje zalogowana,na sklepiku,i tutaj nie sprawdzałem dalej ale prawdopodobnie po chwili się postać wyloguje,lub wyloguje się po pierwszym kupionym itemku.

Opublikowano

Chodzi o coś takiego że:

Ustawiasz sklepik

Odłączasz internet,i potem komputer.

Postać zostaje zalogowana,na sklepiku,i tutaj nie sprawdzałem dalej ale prawdopodobnie po chwili się postać wyloguje,lub wyloguje się po pierwszym kupionym itemku.

Po chwili się wylogowuje...

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

jesli masz notebooka czy cos to ladujesz full baterie . ustawiasz sklep wylaczasz zasilanie i na tryb w baterii na eko dajesz. nastepnie idziesz spac ale, nie wylaczasz neta ( routera czy cos.) także jak nie masz Notebooka to masz problem. bo na stacjonarnych nie ma takiej opcji.

@edit : na trybie eko bateria wytrzyma 4-6 godz. zalezy od baterii a to na noc starczy. pozdrawiam licze na taki znaczek zielony ;P wiesz o co kaman :D

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...