Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zarobic na VIPA.

Schinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

W tym poradniku napisze wam jak zdobyć pieniądze na vip'a przez serwis xxx

Na początku chciałbym napisać, że serwis jest wypłacalny, ponieważ, ja otrzymałem doładowanie 5 zł (na dole dowód)

Zarabianie punktów:

Punkty możemy zdobywać na 4 różne sposoby :

1.Zadania: Obecnie jest bodajże 8 zadań (jeżeli się mylę napiszcie)Zadań nie można wykonać 2 raz ale co jakiś czas pojawiają się nowe. Za zadania spokojnie możemy uzbierać 700 pkt

2. Lubie to na facebooku : Możemy lajkować różne firmy na facebooku ogólne nic o tym nie wiem bo mam za mało znajomych

xD

3. Poleceni: Jeżeli ktoś się założy konto twojego reflinku będziesz otrzymywać dodatkowe 20% z jego punktów np.

twój polecony wygrał rundę w grze i dostał nagrodę 1000 pkt, czyli ty otrzymasz 200 pkt ale on i tak dostanie 1000 pkt czyli polecony nic nie traci

biggrin.png

4. Gry: Na dzień dzisiejszy dostępne są 4 rodzaje gier (Aby zagrać w jakąś grę musimy zapłacić (min

10 pkt max 200 oraz grać min w 2 osoby max 10 jeżeli wygramy to te punkty nam się zwrócą ) :

1. Mistrz klawiatury - Gra polega na szybkim wciskaniu liter znajdujących się na spadających kroplach.

2. Memory Cart - Ta gra polega na dobraniu w pary karty z tym samym obrazkiem.

3. Klocki - To samo co Tetris

4. Kolorowe kulki - O tej grze nic nie wiem bo nie grałem

tongue.png

1000 pkt można zdobyć bardzo szybko (Jak by mi się chciało to 1000 mógłbym zdobyć w 20min).

Nagrody :

1.Doładowanie SMS do wszystkich sieci:

Doładowanie 5zł - koszt 1,000pkt, doładowanie 10zł - koszt 2,000pkt,doładowanie 25zł - koszt 5,000pkt, doładowanie 30zł - koszt 6,000pkt,doładowanie 50zł - koszt 10,000pkt, doładowanie 100zł - koszt 20,000pkt.

Przelew bankowy lub na paypal:

Kwota 20zł - koszt 4,000pkt, kwota 50zł - koszt 10,000pkt.kwota 100zł - koszt 20,000pkt, kwota 200zł - koszt 40,000pkt.

Gdy już otrzymacie te pieniądze możecie kupić vip'a walutę serwerową lub doświadczenie.

Dowód, że otrzymałem doładowanie konta w telefonie:

ezoapd.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A więc zapraszam !

http://lubietoto.pl/

Jeżeli macie jakieś pytania piszcie.

Poradnik napisany w 100% prze zemnie. Zakaz kopiowania !

Było by miło jeżeli by ktoś by podpiął temat :3

Jeżeli robicie zadania polecam :

http://pl.fakenamegenerator.com/

PS.Rejestrujcie sie z mojego linku wzamian pomozecie mi nabic doladowanie.

71810988336581739233.png

Opublikowano

Bardzo fajna aplikacja, zarejestrowałem się na Twoim linku :)

Wiesz może po jakim czasie dostanę 5 pkt za like na FB ?

Dobra już doszło, ale 20 min czekałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...