Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ostrzeżenie dla ludzi korzystających z SponsorPay

smooth killer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zapewne wiele z was korzysta z sponsor pay.Otóż ostrzegam was przed wypełnianiem ankiet gdzie podaje się num telefonu i dostaje się smsa i trzeba przepisać kod.Wypełniłem jedną taką ankietę i wiecie co ? Zjadło mi 18zł w tydzień.Po wypełnieniu takiej ankiety dostajecie z "prenumeraty" o której oczywiście nic nie wiecie, smsy które w moim wypadku pobierały 3,60zł za jeden sms.Jedyny sposób to włączenie aplikacji premium.Wszedłem na play24 (mam z playa) i wyłączyłem aplikacje "PREMIUM" a wcześniej sprawdziłem historie i dostałem kilka smsów każdy zabierał 3,60.

Polecam wypełniać tylko ankiety w których się podaje adres email lub w ogóle żadnych danych kontaktowych.

Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C

Opublikowano

Jaki buc ;___;

W smsie przychodzi ci :

KAŻDY SMS 2.49 ZŁ Z VATEM >.<

CZYLI KAŻDY SMS KTÓRY DO CB PRZYJDZIE ZŻERA KASE ! :O

OndteAw.png
Opublikowano

Akurat nic nie pisze NAWET w dostarczonym SMSie.Może na stronie wymagającej podania numeru gdzieś tam pisze czcionką 3 że potem dostajesz smsy za które ci bierze kasę.Ale w smsie którego dostałem było tylko "Twój kod dla aplikacji xxx jest nastepujacy:" nic nie pisało.Koledze tak poszło 25zł bo miał telefon na abonament.

Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C

Opublikowano

To jest ostrzeżenie dla innych użytkowników, nie wiem dlaczego zaczynacie rzucać bezsensownymi tekstami.

Jak masz sponsorpay wybierasz tam ankiety za darmo lolu :P

Oferty sms kuszą, gdyż dostajemy za nie dużo funds małym kosztem. To nie jest temat [Q] a [info].

Proszę nie pisać komentarzy, nic nie wnoszących do tematu.

Opublikowano

Organizator takiej "loteri" który rozdaje fanty w postaci 3zł/sms musi cie poinformować o tym. Na 100% pisze na koncu sms cos o 3zl za sms. Byc moze jest to tak napisane ze sie nie polapales ale nie martw sie oni robia tak specjalnie ;o

OndteAw.png
Opublikowano

@Up

no zdarza się, nie wszyscy są wszechwiedzący i popełniają błędy. Jak najbardziej przydatna informacja dla ludzi nie obeznanych ze Sponsorpay'em :)

Opublikowano

Organizator takiej "loteri" który rozdaje fanty w postaci 3zł/sms musi cie poinformować o tym. Na 100% pisze na koncu sms cos o 3zl za sms. Byc moze jest to tak napisane ze sie nie polapales ale nie martw sie oni robia tak specjalnie ;o

To Polska, tu prawa konsumenta zdają się nie obowiązywać. Muszą informować, choć zdarza się, że tego nie robią.

Opublikowano

@up Na ogół w takim czymś na dole pisze ile jest za sms i jak wyłączyć. Czyli jak ktoś ma oczy i umie ich używać to po akceptacji od razu wyłączy.

Opublikowano

Chyba każdy wie, że ankiety są nie opłacalne.

I nie wiem, jak można robić płatne ankiety-obok jej masz znaczek darmowe, albo jego brak, więc...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...