Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROYAL [Zapowiedź] [FreeBuild/Survival] [no-wl] [no-premium] [24/7] [VPS]

Callen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logovn.jpg

opisai.png

ROYAL to serwer typu Hard FreeBuild/Survival,

podjęliśmy wszelkich starań aby stworzyć serwer na którym gracz będzie chciał pozostać na dłużej.

ROYAL oferuje wam:

- Areny PVP,

- Nietypowy system ekonomiczny,

- Mapę 4fun,

- Zróżnicowane eventy,

- Możliwość założenia własnego miasta,

- Nieograniczony rozmiar cuboidów do wykupienia,

Dodatkowo w raz z rozwojem naszej platformy wprowadzimy wiele u dogodności

m.in wspólne konto do wszystkich naszych serwerów gier, unikalny system rankingowy i wiele innych.

Za uczestniczenie w życiu naszej społeczności gracz będzie mógł zyskać ciekawe nagrody (m.in konta VIP).

Wszelkie dodatkowe informacje podamy na naszym profilu facebook, już wkrótce.

Dlaczego właśnie serwer typu Hard?

Dajemy wam wolną rękę, jednak będziecie musieli się nieźle napracować.

;)

adstxt.png

informacjezx.png

Typ serwera - FreeBuild/Survival

Sloty - 40 slotów na starcie (wkrótce zamierzamy zwiększyć liczbę slotów do 100)

Wersja - 1.3.2

White-list - Off

Premium - Off

Nether - On

End - On

Zwierzęta - On

Moby - On

systemc.png

Dajemy każdemu graczowi możliwość stopniowego awansu na poszczególne rangi.

Także po starcie serwera, przewidujemy mała rekrutacje. :)

screenyuy.png

20121006212751.png

20121006211839.png

20121006212635.png

20121006212515.png

20121006212716.png

20121006211806.png

20121006212217.png

20121006212033.png

facebookfn.png

http://www.facebook.com/GamesRoyal

eventf.png

W oczekiwaniu na start serwera organizujemy mały event.

Zasady są proste:

Polub nasz profil na facebook'u:

http://www.facebook.com/GamesRoyal

a następnie poleć go swoim znajomym,

za pomocą udostępnienia go na swojej tablicy.

Wśród wszystkich uczestników wybierzemy 4 osoby które dostaną VIPa.

;)

@EDIT: Data startu serwera uległa zmianie, ze względu na moje niedopatrzenie, za co przepraszam wszystkich. Start 27 października!

signli.png

Opublikowano

czy ja wiem ... musze się z tobą nie zgodzić :/ fakt, że freeBuildów "było" dużo lecz ostatnio padło dużo znanych freebuildów i to jest dobry moment na atak rynku serwerów minecraft'a. Jak dla mnie to serwer zapowiada się ciekawie i pozwoli (z tego co widze z postu callen'a) rozwinąć się graczom którzy maja ambicje na wyższe stanowiska niż gracz :)

signli.png

Opublikowano

Kolejny freebuild... rozni sie on czyms od setek innych serwerow? szkoda waszego czasu

Czym się różni? A więc różni się m.in. tym, że u nas gracz ma możliwość stworzenia własnego miasta i zarządzania nim.

To nie jest zwykły serwer Freebuild, oferujemy graczom serwer typu Hard FreeBuild / Survival.

U nas żeby zarobić trzeba się napracować, nic nie jest podane na tacy. Dodatkowo, zamierzamy zapewnić wam graczom rozrywkę w postaci eventów i aren, a także sporą mapę do pojedynków pvp. Zaznaczam, że to nie będą zwykłe pojedynki, gdyż gracze będą posiadać dodatkowe umiejętności.

Dodatkowo każdy gracz będzie miał możliwość awansu na poszczególne rangi.

I wiele różnych i ciekawych rzeczy których nie chce zdradzać, na które sam nie mogę się doczekać.

Chcemy po prostu stworzyć serwer który będzie odbiegał od rutyny minecrafta, będzie niesamowicie zróżnicowany, dostarczał wam godziny niezapomnianej rozrywki oraz administrację która nie będzie miała graczy w dupie, za przeproszeniem.:)

Nie chcę tego wszystkiego wyolbrzymiać, ale gdy wystartujemy to zapraszam i sami się przekonacie wtedy. ;)

Czy to jest zwykły FreeBuild? Nie sądzę.

Pozdrawiam,

Callen

signli.png

Opublikowano

Nie wiem jak u Was Panowie, ale ja czuję się przekonany postem Callen'a, czekam na start :) mam nadzieje, że podacie oprócz daty również godzine startu serwera :) Pozdrawiam

signli.png

Opublikowano

Jestem Moderatorem tego serwera i Nasz Team jest ogarnięty, gadaliśmy na TS3 i zabawa jest super! Nim się nie spojrzysz to Administracja ci pomoże w jakimś problemie. Warto czekać, a warto bo mapa jest staranie zrobiona do waszych potrzeb.

Ja polecam serwer i mam nadzieje że wejdziecie i z nami przejdziecie przez ten świat Royala w Minecraft :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...