Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Za jaki lvl jest free GP ?

ludzielasu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny ale na EU chyba dostaje się to samo co na NA w tym samym czasie:

http://crossfire.z8games.com/guide_ranking_soldiers.aspx

Unlock broni jest chyba inaczej ;)

Opublikowano

Jak to jest możliwe że moderator crossfire nie wiem co się dzieje na EU? o.O

A odnosząc się do tematu to dostaje się 20 a później 30k gp. W dalszej fazie lvl`ów dostajesz bronie na dni.

//spam

Opublikowano

Tak jestem pewien ze to jest na EU wbilem ostatnio i dostalem 30kgp a pol roku temu bo mialem rpzerwe z CF mialem 20k. 100% procent dostaje sie kase! Na pozniejszych lvl nie wiem jak dostane to wam powiem:D

Opublikowano

Jak to jest możliwe że moderator crossfire nie wiem co się dzieje na EU? o.O

A odnosząc się do tematu to dostaje się 20 a później 30k gp. W dalszej fazie lvl`ów dostajesz bronie na dni.

Rozśmieszyłeś mnie tą wypowiedzią

xD. Na początku jak grałem na EU to pamiętam, że dostałem GP bo kupowałem broń. Od dawna na EU nie gram więc więc się zapomniało, rzeczywiście będę każdy pierdół zapamiętywał bo Ty tak chcesz...

Opublikowano

Dostałem %5 spamu za? Za to że odpowiedziałem na temat? A ty zobowiązując się być moderatorem powinieneś wiedziec co się dzieje na EU ;) Tyle dziękuję ;)

Nawiązując do tamatu dodam, że za kolejne lvl dostaje się bronie, granaty na dni oczywiście ;)

//Dostałeś 5% za to, że powtórzyłeś odpowiedź tego użytkownika: xtrememekka

i to jest kolejne 5% za wypowiedź nie na temat ;)

Moim zdaniem poprostu Cie to zabolało że powiedziałem co mysle o tobie ;) A odpowiedziałem @up na temat dla twojej świadomości ;) Bravo dla moderatora który potrafi panowac nad emocjami ;)

//po 1 to, że na temat to akurat widzę ale tym razem ponownie napisałeś co wcześniej 9Jarek9,

po 2 nic mnie nie zabolało, tylko denerwujesz mnie takim głupim gadaniem, że moderator ma każdy szczegół pamiętać,

może mam Ci jeszcze wymienić nicki wszystkich graczy CF'a ? -.-

Ja udzieliłem konkretnej odpowiedzi, a on napisał że sie nie dostaje gp a to jest nieprawda ;)

Nie każe Ci zapamiętywać nick`ów bo to jest niepotrzebne, ale podstawowe wiadomości powinieneś posiadać ;)

"Unlock broni jest chyba inaczej ;)"- ty nie udzieliłeś odpowiedzi na temat i co? gdzie 5% ? A zapomniałem moderatorem jesteś, ty wszystko możesz ;)

Na tym zakończmy naszą konwersacje ;)

//Hehe, podesłałem mu link z poziomami, za które dostaję się kasę, więc za co mam mieć 5% ?

Może jednak na prawdę zakończmy te gadanie bo szkoda słów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...