Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

! PVP SurvivalGAMES -=BishopCRAFT=- !

Cochones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-=BishopCRAFT=-

PVP SurvivalGAMES n' Shit

! NON PREMIUM !

:D

IP: 89.167.100.35:7777

MOBY: ON

KROWY & CZIKENY: ON

PVP: ON

PLUGINY: Te Najważniejsze

Serwer jest w fazie rozwoju/rozkwitu

Budujemy wlasne areny, dostosowane do ilosci graczy.Na bierzaco analizujemy problemy, oraz staramy się dostosować do wymogów środowiska. Serwer niebawem ruszy 'pełną parą', uruchomiony zostanie świat Survival oraz Nether plus kilka innych "niespodziewajek"

!Serdecznie Zapraszamy!

Opublikowano

Tak to jest, jak sie wchodzi na serwer, i po trzech sekundach krzyczy, ze laguje nie czekajac na załadowanie chunków, nie bede sie spierał ani prowadził jałowych dyskusji z ludzmi którzy nie mają zielonego pojęcia o grze. Pozdrawiam serdecznie Admin

Serwer fajny, ale lagi spore ;/

Cofam to co napisałem. Serv zjebany...

Napisałem że są lagi, to admin od razu się wkurwia i pisze że mamy słabe kompy...

I ban za napisanie "Ehh lagi.."

http://scr.hu/8my/n3m5l

o.O

@down Zgadzam się.

Tak to jest, jak sie wchodzi na serwer, i po trzech sekundach krzyczy, ze laguje nie czekajac na załadowanie chunków, nie bede sie spierał ani prowadził jałowych dyskusji z ludzmi którzy nie mają zielonego pojęcia o grze. Pozdrawiam serdecznie Admin

Opublikowano

Kolego , postawiłeś serwer i myślisz że jest zajebisty ! Jednak każdy kto wejdzie pisze "zjebany serwer" , Ja też to napisze : ZJEBANY SERWER !

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Siedziałem ok. 3-5 minut, a lagi nie ustępowały ;__;

Opublikowano

Kolego , postawiłeś serwer i myślisz że jest zajebisty ! Jednak każdy kto wejdzie pisze "zjebany serwer" , Ja też to napisze : ZJEBANY SERWER !

Myślę, że jak się wchodzi na serwer i spamuje "Lagi", "Lagi" a później "Admin", "Admin" to jest się właśnie takim, jakim określiłeś serwer, to raz, a dwa, tylko wasza dwójka miała "lagi" co jest dla mnie jednoznaczną odpowiedzią. Serwer jest stabilny. Kropka. A Twój brak argumentów aż razi w oczy. Zdrowy rośnij, pozdrawiam! :) ps 3-5 min to sobie możesz np na "ręcznym" zjechać :)) a nie oceniac serwer który stoi raptem jeden dzień :D

Opublikowano

Myślę, że jak się wchodzi na serwer i spamuje "Lagi", "Lagi" a później "Admin", "Admin" to jest się właśnie takim, jakim określiłeś serwer, to raz, a dwa, tylko wasza dwójka miała "lagi" co jest dla mnie jednoznaczną odpowiedzią. Serwer jest stabilny. Kropka. A Twój brak argumentów aż razi w oczy. Zdrowy rośnij, pozdrawiam! :) ps 3-5 min to sobie możesz np na "ręcznym" zjechać :)) a nie oceniac serwer który stoi raptem jeden dzień :D

Wiesz chociaż jaki mam nick ? -,0

Nie ? To po ch**a mi pierd**sz takie głupoty ?

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Tutaj quin12 wam pojechał, także... Kończ waść, wstydu oszczędź :D Mi jednak serwer wgl nie działa i nie wiem nie oceniam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...