Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sprawny server / pliki serverowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stwożyłem ten temat , po to aby prosić kogoś , kto sie zna bardzo dobrze na robieniu prywatnego servera metin2 o pomoc.

Chodzi mi głównie o to aby ten ktoś , pomógł mi wybrać sprawne i dobre pliki serverowe , pomógł mi powiedzieć co pobierać? W jakiej kolejnośći ? Od czego zacząć ? itd.

Robiłem już server i miałem go bardzo długo. Wtedy jeszcze mogłem pobrać metin2 z 2008 roku , więc bawiłem się na starych plikach , gdzie opcji na ulepszenie servera było naprawde mało! ;/. Teraz pozapominałęm wielu rzeczy , a do starych plików nie wróce z powodu braku klienta.

Więc bardzo proszę o pomoc , w dobraniu dobry plików serverowych , klienta itd. to dla mnie bardzo ważne ponieważ dużo ludzi prosi mnie o założenie takiego servera , ponieważ wszyscy któych znam , bardzo dobrze bawili się na moim poprzednim serverze.

Mam nadzieje , że ktoś znajdzie dla mnie czas i pomoże mi chociasz z dobraniem tego i podaniem linków.

P.S. Ostatnio , czyli wczoraj , próbowałem robić server na plikach badara , ale nie powiodło mi się z powodu tego , że nigdzie nie moge znaleść do pobrania za darmo root i local_pl. Wszystko szło bardzo dobrze do póki nie doszedłem do tych plików. Na tej stronie http://dealex.ugu.pl/index.php?page=plikiserv są te pliki do pobrania , ale trzeba płacić , ponieważ prosi o konto premium.

z góry dziękuje za odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mogę Ci tylko polecić pliki serwerowe od Schitti'ego .

http://www.mpcforum.pl/topic/600502-dlserverfiles-2010-by-schittset/

Są one całe po niemiecku i nie ma w nich żadnych "niepodzianek".

Nie sprawiają kłopotów z pierwszym uruchomieniem i jest dobry dla początkujących ze stawianiem serwera prywatnego.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

O cos takiego mi chodziło! Proste i mało waży , dzięki stary! Dam wam up

p.s Jednak mam problem instrukcja , pisze mi tutaj że:

1. Pobieramy poniższą paczkę, są to pliki serwerowe + mysql. <- to mam

2. Folder game wrzucamy do ftp, do katalogu home. <- co ja mam tutaj zrobić ? nie rozumiem ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Twoje boooooo I nie wiem co zrobić aby z tego powstał server ;/ w instrukcji chodzi o jakieś ftp , pobrałęm filezille , ale co z tego jak nie ma czegoś takiego jak folder "game" w tych plikach? Więc nie wiem co mam robić , nie rozumiem tutaj nic....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Wchodzisz do /usr/rw3 i tam masz auth , db , game , game99 , share itp .

To plik "game" pobierasz i wrzucasz do game i game99

Później plik "game" zmieniasz jego nazwę na "auth" i wrzucasz do folderu auth.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...