Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban

pati0982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj dostałam bana i nie wiem za co . czy mógłby ktoś sprawdzić za co ? mój nick : --BlackAngel . Bo szukałam siebie na tej liście : http://forum.nexoneu.com/showthread.php?890363-06-10-12 ale siebie nie znalazłam , a podobno jak ktoś ma bana to powinien się tu znaleść a jak nie to ma pisać odwołanie czy coś w tym stylu ? . I przy okazji ile miałam raportów ? To dla mnie bardzo ważne czy jest jeszcze szansa na odzyskanie tego konta ?

Opublikowano

Jeśli GM Cię zbanował obserwując twoją grę to nie ma szansy na ub. Ściągnij program z forum nexona do odczytywania raportów i sprawdź czy jakiegoś nie masz. Napisz do supportu z problemem, powinni wytłumaczyć powód.

Opublikowano

jakie kradzione konto ? o.O . to moje konto .. a zostałam zbanowana przez GM ? . Da rade jakoś odblokować to konto albo udowodnić, że to ja jestem właścicielem ?

Pomocnik
Opublikowano

Może wchodziłaś an stronke nexona i tam musisz co 30 dni sprawdzac dane osobowe, miala cos takiego wchodzac na stronke ?

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Bywalec
Opublikowano

Ogarniasz ang?

Zapraszam!

http://forum.nexoneu.com/forumdisplay.php?1028-Combat-Arms-Technical-Support

Tutaj się możesz odwoływać.

Ps. Masz raporta za harassment dodatkowo

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

jak sie logowałam to był błąd że niby mam złe hasło , a potem jak sie cofałam i znowu chciałam zalogować to już było zalogowane .

Ogarniasz ang?

Zapraszam!

http://forum.nexoneu...chnical-Support

Tutaj się możesz odwoływać.

Ps. Masz raporta za harassment dodatkowo

co to te harassment ? bo zapomniałam . i czy tylko mam 1 reporta ?

Pomocnik
Opublikowano

To jest taki bug na stronie Nexona, niby jesteś a cie niema, ja sie kiedys na inne konto logowalem calkowicie inne passy od drugiego i mnie na drugie zalogowalo o.O

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Bywalec
Opublikowano

jak sie logowałam to był błąd że niby mam złe hasło , a potem jak sie cofałam i znowu chciałam zalogować to już było zalogowane .

co to te harassment ? bo zapomniałam . i czy tylko mam 1 reporta ?

Harassment to przeklinanie, wyklinanie innych itp.

Za pierwszym razem dostaje się 1 miesiąc chat bana.

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?196325-Harrasement-BlackAngel&highlight=--BlackAngel

Wyżej dałem ci linka, ale jest on z 2010 wiec już bana nie dostaniesz.

A z tego raportu wynika że było kradzione konto.

Skąd je masz?

Bo w tym raporcie koleś z twojego konta wyklinał innego po włosku, no chyba że ogarniasz włoski ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?196325-Harrasement-BlackAngel&highlight=--BlackAngel

Skąd je masz?

Bo w tym raporcie koleś z twojego konta wyklinał innego po włosku, no chyba że ogarniasz włoski ?

mi sie wczoraj ktoś na konto wkradł i mi wszystko zdiskardował i kase stracił .. po czym po 1 h miałam bana . da rade jakoś odzyskać konto ? ;/

Skąd je masz?

to nie moje konto , przed chwilą się skapłam , bo sie nazywam --BlackAngel .

Opublikowano

na stronie combata konto jest active..

zmień ip albo użyj tego ; pbdownforce 0.3.3.1

nie możliwe żeby było aktywne bo jak ja patrze to mam że do 02.09.4750 r jest zablokowane . Może nazwe przekręciłeś? . --BlackAngel

Opublikowano

a dobra nazwa jebła mi się z jakimś włochem ^

jak dostałaś bana na perma za hacki to po koncie

a jak chce ci się grać od nowa to podałem ci program wyżej

csm 4 to 4no-life'ienia a normalnie z 2 tygodnie ;]

Opublikowano

a dobra nazwa jebła mi się z jakimś włochem ^

jak dostałaś bana na perma za hacki to po koncie

a jak chce ci się grać od nowa to podałem ci program wyżej

csm 4 to 4no-life'ienia a normalnie z 2 tygodnie ;]

nie za hacki . podobno było kradzione a ja je zakładałam . i napisałam do nexona a oni że mam podać moje pełne dane co podałam przy logowaniu . nie pamiętam poprostu niczego oprócz daty urodzenia bo podałam moją prawidłową ( 1998 r ) więc jak nawet bym chciała odzyskać te dane przez VISA to nic nie da bo nie jestem pełnoletnia . a że się dobrze ucze i wgl , na kompie długo nie jestem najwyżej 2 h dziennie i te CSM 4 to był wysiłek xD znacie jakiś sposób by te dane odzyskać albo jakoś nexona przekonać do oddania konta ? xD

Pomocnik
Opublikowano

Słabe konto w dwa miesiące normalnej gry wbiłem 2LT...Lepiej zrób nowe konto atpie ze dostaniesz unbana..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Kiedyś był sposób na odzyskanie danych do acc przez chrome. Ja tak odzyskałem właśnie imię i nazwisko.

Ale daty nie odzyskasz. Ale skoro piszesz, że datę znasz to możesz spróbować. Może zadziała!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...