Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział Warface

Endynem_

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz ,aby powsta? dzia? Warface ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

76632256.jpg

Jeśli ktoś poszukuje emocjonującego mmofps, to warto skierować wzrok na grę Warface.

Jest to darmowa gra stworzona przez studio Crytek Kiev i oparta na doskonałym silniku CryEngine 3 (Crysis 2, Archeage i inne), tak więc grafika i rozgrywka będzie stać na wysokim poziomie.

Akcja gry rozgrywa się w niedalekiej przyszłości, gdzie wcielmy się nowoczesnego żołnierza, któremu przyporządkowujemy jedną z czterech klas – szturmowiec, medyk, inżynier lub snajper. Mierzymy się z przeciwną frakcją w zróżnicowanych trybach multiplayer bądź wspólnymi siłami wypełniamy zadania w trybie kooperacyjnym.

Dzięki wygranym bitwom zdobywamy nowe stopnie oraz pieniądze, które wymienamy na ekwipunek naszego żołnierza. W grze nie zabraknie również nowoczesnych mechów, ciężkich piechurów oraz innych nietypowych przeciwników z którymi niejednokrotnie będziemy mieli problemy.

Warface jest w ciągłej rozbudowie co zapewnia nam nowe lokacje, ekwipunek i wrażenia. Oczywiście gra zapewni znacznie więcej smaczków o których mam nadzieję w krótce się przekonamy. Zapraszamy do obejrzenia zwiastuna pręzętującego grę oraz dostępne w niej klasy naszego żołnierza.

Gra jest narazie w fazie beta rosji ,lecz można nią zagrać. Prawdopodobnie europejska wersja gry wyjdzie tego miesiąca. Gra naprawdę zapowiada się rewelacyjnie.

2uiyzh2.png
Opublikowano

gra jest dobra, a jedyny minus to to że jest ruska xD

posiada potencjał, byle by dystrybutor go nie zjebał...

Tak

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak najbardziej tak. Grałem w ruską wersję, może trochę niedopracowana ale gra się bardzo fajnie. Dodajcie dział <3

Opublikowano

Neutral z przychylnością na Tak.

Gierka zajebista, zajdzie daleko, bo od Crytek, ale nie ma jeszcze Europejskiej.

btw. Arctic Combat lepsze :D

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

up2@

Subforum chyba cały dział. Jestem przekonany ,że gra zdobędzie tu na forum popularność w rosji w beta zarejestrowało się ponad 2 miliony więc o czymś to świadczy.

2uiyzh2.png
Opublikowano

up2@

Subforum chyba cały dział. Jestem przekonany ,że gra zdobędzie tu na forum popularność w rosji w beta zarejestrowało się ponad 2 miliony więc o czymś to świadczy.

Dział, bo chciałbyś startować na KidModa zapewne ;).

Za całym działem jestem na Nie, bo jak wyżej wspomniałem wersje Europejska nie zawitała na światło dzienne.

A w rosyjską wersję wiele osób nie będzie grać, zwłaszcza są tam problemy z komunikacją, bo nickami mogą być tylko literki, gdyż nie mamy ruskich znaków.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Na tak przecież nigdy się tak nie zdarzyło że ludzie mówili że dział będzie rozkręcony a tak się nie stało Z wyjątkiem brick forse setlersów online i innych badziewi ale bądźmy na tak

Sarkazm alter

1330007971-U359964.png

Opublikowano

up2@

Mam inne ważniejsze sprawy niż kidowanie może ,kiedyś... hehe ;)

Nie wiem z kąd masz informacje ,że bedzie tylko wersja ru. Firma crytek pisała ,że ma powstać wersja Eu i ma być już dostępna w tym miesiącu.

2uiyzh2.png
Opublikowano

up2@

Mam inne ważniejsze sprawy niż kidowanie może ,kiedyś... hehe ;)

Nie wiem z kąd masz informacje ,że bedzie tylko wersja ru. Firma crytek pisała ,że ma powstać wersja Eu i ma być już dostępna w tym miesiącu.

Czytaj uważnie, bo źle Ci to wychodzi. Napisałem, że Warface EU nie zawitał na światło dziennie, a nie, że nie zawita.. jest różnica c'nie ?

Jeśli będzie wersja EU i będzie popularnosć w dziale to jestem na sam dział, ale na razie subforum w Inne FPP.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Grałem chwilę jakiś czas temu i Polaka nie spotkałem ani jednego.

Do tego jeszcze jest beta, więc z dodaniem działu wstrzymałbym się do wyjścia pełnej wersji gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...