Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

linki w statusach?

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulamin statusów jest dość prosty

Zakaz umieszczania linków innych niż linki MPC. Dotyczy to także statusów zawierających część odnośnika lub statusu, który zawiera celowo zmieniony link, który użytkownik ma sobie "przepisać". Kara - usunięcie statusu. W przypadku notorycznego łamanie tego

punktu

regulaminu ban na 48h i 5% warna.

A co widzimy w statusach ? np. linki do HaxBall

z tego co wiem, haxball nie jest częścią MPC, więc czemu one nie zostają kasowane?

Gdy ja dam link do np. screen.shu to status automatycznie zostaje skasowany.

Więc zdecydujcie się, czy w końcu jest zakaz, czy są jakieś wyjątki, i jeśli są, to jakie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Z tego co wiem Kokosz zezwolił na haxball'a. W statusach powinniśmy móc dodawać linki do: youtube, stron z dl gier typu metin2.pl i coś takiego. Do scrshu też powinny być dozwolone więc to powinno ulec zmianie.

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że sprawa regulaminu do statusu musi być jeszcze raz przedyskutowana i przeanalizowana bo rzeczywiście wiele pkt jest tzw umownych. Mam nadzieje, że niedługo zostanie to zmienione i ulepszone, by nie było więcej nieporozumień. Tyle ode mnie w tym temacie :D.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Foty zamiast ze ss.pl można wrzucić na hosting mpc, ale wiadomo, że tak jest nam wygodniej... Równie dobrze panowie od Haxballa mogą napisac, że mają rooma i podadzą na pw namiary. Wtedy będzie fair ;). Albo zezwolcie i na to, mnie tam wszystko jedno :).

Opublikowano

Haxballa każdy podaje i nie było z tym problemów, co do ss też bym zostawił choć jak jest coś warte wrzucenia to pobieram i wrzucam na upload. Najlepszą opcją będzie upload z linków.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Foty zamiast ze ss.pl można wrzucić na hosting mpc, ale wiadomo, że tak jest nam wygodniej... Równie dobrze panowie od Haxballa mogą napisac, że mają rooma i podadzą na pw namiary. Wtedy będzie fair ;). Albo zezwolcie i na to, mnie tam wszystko jedno :).

Zanim z 10 osób skontaktuje się na PW o rooma do Haxa, to już room zniknie.

HaxBall to podstawa w statusach, więc nie powinni usuwać linków do niego.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

A co ma niby znaczyć "podstawa"?! Podstawą jest nagminne łamanie regulaminu, których się po prostu nie usuwa? Z tego co wiem, regulamin jest zatwierdzony przez górę i powinien być respektowany tak samo jak globalny i lokalny.

To wasz problem, że po 10 min room znika. Respektujcie regulamin i nie twórzcie jakiś swoich pseudopodpunktów.

Opublikowano

Moje zdanie jest takie

Ja nie można do screenshootera sam dostałem 2x bana za to

to też niech haxball,yt bd zabronione i egzekwowane bo z tego co wiedze niektórzy spamią tym całymi dniami i nic

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Moja odp jest prosta chyba niektórym Adminom już się nie chce kasować jak ty dziennie na MPC siedzi ludków to wiesz komu by się chciało z profili usuwać linki ..

P.s:Nie wiem czy dobrze napisałem . : D

Opublikowano

Według mnie to nawet linki wewnętrzne powinny być zakazane. Nie byłoby aż takiego syfu w statusach. Wklejanie linka z tematem jakiegoś problemu jest bezsensu.

Opublikowano

Moje zdanie jest takie

Ja nie można do screenshootera sam dostałem 2x bana za to

to też niech haxball,yt bd zabronione i egzekwowane bo z tego co wiedze niektórzy spamią tym całymi dniami i nic

Yt jest też kasowane.

Moim zdaniem powinno się zezwolić na linki do Yt ale nie w samym statusie, a w jego komentarzu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

zabronić wszystko co jest poza hax balla

sam to proponowalem , wszyscy sie tlumaczli "bo kokosz" ale pamietajcie ze sa tacy "bo moge"

przedyskutowac to i tyle bez gadania

­

Opublikowano

zabronić wszystko co jest poza hax balla

sam to proponowalem , wszyscy sie tlumaczli "bo kokosz" ale pamietajcie ze sa tacy "bo moge"

przedyskutowac to i tyle bez gadania

A potem wielki płacz, ze na forum są "równi i równiejsi"

Opublikowano

A potem wielki płacz, ze na forum są "równi i równiejsi"

coz z tym trzeba sie pogodzic i tyle :)

ale z tymi linkami trzeba naprawde zrobic , tak samo z publikacjami serwerow w statusach

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...