Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Zbieram adminów +16 lat.

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Na wstępie powiem że mam na imię Krystian.Mam 17 lat i szukam ekipy do servera minecraft.Jeśli jesteście zainteresowani taką współpracą to zapoznam Was z wymogami:

-Każdy musi mieć co najmniej ukończone 16 lat.

-Musi posiadać mikrofon i skype dla lepszej komunikacji.

-Dla wygody i lepszego zrozumienia zwracamy się do siebie z szacunkiem (Oczekuję tu kultury ze strony przeciwnej jak i od siebie)

-Staramy się odzywać często niezależnie od czasu.

(Coś od siebie)

Chciałbym stworzyć na tylę dużą i zgraną ekipę że nie będzie nam już więcej razy potrzebna pomoc ze strony zewnętrznej.

Czy jestem osobą porywczą i nie znającą się na tym?

Powiem tak,obecnie mając 17 lat poprowadziłem już 4-5 serverów różnego typu,wraz z czasem nauczyłem się wielu rzeczy i powiem szczerze że nawet całkiem ładną sumkę zarobiłem przez miesiąc.

Obecnie od siebie mogę dać:

- 6 godzinną obecnośc

- Server składający się z co najmniej 20 slotów i powyżej + TeamSpeka 3

- Dużą wiedzę składającą się na prowadzenie servera (czego od Was również wymagam)

Na koniec dodam że napiszę tu swój nr. gg,żadne "hejty" nie zmuszą mnie do nie publikowania tego tematu,ponad to nie będę odpowiadał osobom mającym wiek poniżej wymaganego (16 lat) więc proszę wszystkich tych którzy nie mają wymaganego wieku niech się nie zgłaszają.

Moje GG:42260628

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...