Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane za to Bojowy +9 5b mix ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzisz, że czystego nie dostane ? To czytaj to :

Pierw miałem Parte +9 all kd +4 klasowe 5b 10ludzie ( reszta słaba ) nie ta co wyżej co ma 20dt i 10ludzie dostałem za nią bojowy +9 ( czysty ) i teraz za tego boja czystego dostałem parte ta co wyżej + doplata 15kd dalej sądzisz ze nie dostane czystego ?

Opublikowano

ale kto robi parta DT? to 20 dt jest w niej zbedne. Powiem ci tylko tyle ze za tego boja +9 czystego wiecej wart niz ta twoja parta 10lud 20dt

tupact.png

R.I.P 2Pac

Opublikowano

Powiem to na przykladze s25 parta+9 10 ludzie chodz z 650kk a bojowy czystyy 450kk wiec powinnies dostac bojwoy+9 z kd +4 lecz bez bonow

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Dostaniesz boja +9 5xbon tu masz 10l za ten sam bon powinienes dostac czystego a tu do tego 20dt i 3 trucie

zalezy tez jaki to serw jak 1-20 to na 100% dostaniesz

Opublikowano

Nie dostaniesz, przynajmniej na s10 za czystego boja +9 ludzie dają majątek, a co dopiero za 5b, nawet jeśli mix. Napisz na jakim serwie grasz.

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to wolałbym bym sobie zostawić bojowego + 9 i potem trytona, a z party nic nie zrobisz, więc wątpie, że ktoś się wymieni.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Bojowy jest zawsze w cenie ( bo np. mozna go pózniej przerobic w epika ) mysle ze za czystego moze ktoś by sie wmienił ( chociaz moze tez chciec lekkiej dopłaty ) , ale jak byś miał takie bony w boju co masz w parcie ( 10 luda ) to byś dostał na loozie 2 bojowe +9 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...