Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Messi VS. Ronaldo

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się ,że był już taki temat albo niemal identyczny :- )

@@Topic Argentyntyjczyk. Nie potrzebuje nie wiadomo jakich zwodów ,żeby pokonać kilku ,lub nawet kilkunastu przeciwników. Strzela bardzo precyzyjnie , technicznie. Potrafi bardzo dobrze strzelić z wolnego. Jest bardzo pracowity i walczy do końca. Niski ,a jednak głową paręnaście zdobył. W karnych też bdb = )

Opublikowano

Ronaldo

@ Nie lubię takich tematów. Tak tutaj piszecie, a ja muszę się powstrzymywać przed odpisywaniem :-<

@Down

No raczej ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jezu... Znowu temat taki?

Przecież to oczywiste że Messi ... Losie dajcie spokój już ,gdzie nie wejde To tylko sondy , gdzie wygrywa Messi -.- ... Wyluzujcie.

VeB

zgłoszę *.*

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Zdecydowanie Cristiano Ronaldo! Dlaczego ? A między innymi dlatego, że Messi według mnie musi mieć z kimś grać ( Xavi, Iniesta ) i bez nich nie byłby tu gdzie jest, natomiast Ronaldo potrafi sam rozstrzygnąć losy meczu ( nie mówię, że Messi nie ) + do tego kolejna kwestia tego typu, że Ronaldo pokazał, że radzi sobie nie tylko w jednej lidze.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

ronaldo lepszy

fani barcelony to idioci, sami zobaczccie jak robią zdjęcia ronaldo gdy jest przy piłce, conajmniej 10+ aparatów na jednym zdjęciu kibiców barcelony robi mu zdjęcia

tak naprawde to Messi to gówno, jako jedyny piłkarz przyjmuje nielegalny środek dla sportu hormon wzrostu (testosteron) myślicie że czemu tak zapierdala ??

niestety prawda boli fani barcelony, poczytajcie sobie o tym

Opublikowano

Temat troszkę do spamu, logiczne że jak ktoś kibicuje Realowi to wybierze Ronaldo, a jak ktoś Barcelonie to Messiego. Ja nie kibicuje żadnej z drużyn, aczkolwiek przepadam za reprezentacją Portugalii i wybieram C. Ronaldo.

Opublikowano

Temat troszkę do spamu, logiczne że jak ktoś kibicuje Realowi to wybierze Ronaldo, a jak ktoś Barcelonie to Messiego. Ja nie kibicuje żadnej z drużyn, aczkolwiek przepadam za reprezentacją Portugalii i wybieram C. Ronaldo.

Nie lubię argentyny = nie lubię Messiego. // O, lubię Portugalię = lubię Ronaldo. Takie to dziwne i automatyczne ;x Ale w sumie jako katalończyk podoba mi się styl gry obu panów, ale i tak wybrałbym Messiego. Cristiano zgadzam się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A ja powiem że nie da się ich porównać i są razem najlepszymi piłkarzami w historii. Kompletnie inne style gry i zadania w meczu

Powiedział człowiek o nicku Cristiano z sygnaturą i avatarem Cristiano Ronaldo ^^

Ja jestem za Cristiano Ronaldo i ogólnie za Portugalią ( bez Naniego)...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...