Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Way test hook v2

Patrykdwfull123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nazwę cheata: way test hook v2

2. Non Steam / Steam.: Non steam

3. Instrukcję cheata: Pobierasz, kllikasz w aplikację, musisz podac sciężkę do twojego cs'a., Gdy juz bedziemy grali menu naszego haxa będzie za pomocą kliknięcia przycisku INSERT ;)

4. Funkcje cheata: Aimbot, Autowall, Wallhack różnego rodzaju, Speedhack, Third Person, First Person, Linia way czyli że podąża za liniami nasz ludzik ;], Niestety takie linie way są tylko na mapach, de_aztec, de_dust2, de_inferno, Gdy klikniemy f1 dostajemy shoutgana, gdy klikniemy f2 dostaniemy scouta, gdy klikniemy f3 dostaniemy autolame, gdy kliknemy f4 dostaniemy awp najlepsze bronie do tego typu cheatow. Jednak trzeba miec kase :]

5. Link do downloadu: http://www.speedysha...est-hook-v2.rar

6. Skan cheata, który robimy na stronie www.virustotal.com: https://www.virustot...sis/1349551424/, są wirusy, jednak nie szkodliwe, uzywalem tego haxa, ale mam o wiele lepsze wiec nie potrzebuję

Miłego czitowania ;]

Opublikowano

Thx Patrykdwfull123

4. Funkcje cheata: Aimbot, Autowall, Wallhack różnego rodzaju, Speedhack, Third Person, First Person, Linia way czyli że podąża za liniami nasz ludzik ;], Niestety takie linie way są tylko na mapach, de_aztec, de_dust2, de_inferno, Gdy klikniemy f1 dostajemy shoutgana, gdy klikniemy f2 dostaniemy scouta, gdy klikniemy f3 dostaniemy autolame, gdy kliknemy f4 dostaniemy awp najlepsze bronie do tego typu cheatow. Jednak trzeba miec kase :] POD JAKIMI KLAWISZAMI TO JEST ?? ;D

To tak, aimbota masz ustawionego odrazu najlepiej, wallhack masz w menu pod przyciskiem Insert, speedhack tez jest dobrze ustawiony, third person, first person wszystko jest w menu ;), f1 jest nad literkami, i nad liczbami ;) tam masz esc, f1 f2 f3 f4 itp .

Opublikowano

ok juz wyskakuje !! sry ze przeszkadzalem i thx ;D

Ostatnie pyt jak jestes czy dostane bana za to ? bo mam za aimy tyle baanow ze szok i chcial bym juz nie dostawac ;/ ;D

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

ok juz wyskakuje !! sry ze przeszkadzalem i thx ;D

Ostatnie pyt jak jestes czy dostane bana za to ? bo mam za aimy tyle baanow ze szok i chcial bym juz nie dostawac ;/ ;D

To normalne, ze grajac na aimie dostaniesz bana gdy tylko wejdzie admin. Nie chcesz dostawac banow? Nie graj na hackach.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

aha to gram tylko wh bo za to bana jeszcze od dlugiego czasu nie mialem nigdzie

kolejne pyt nie na temat mam ale no nic;D

kto zna program do zmiany IP bo mam stale IP i nie moge zmienic a wszedzie bany ;(((( Help Me pisac na [PW]

PS: Sporo masz banow tez;DDDD

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

aha to gram tylko wh bo za to bana jeszcze od dlugiego czasu nie mialem nigdzie

kolejne pyt nie na temat mam ale no nic;D

kto zna program do zmiany IP bo mam stale IP i nie moge zmienic a wszedzie bany ;(((( Help Me pisac na [PW]

PS: Sporo masz banow tez;DDDD

Mam baaaardzo duzo banow, lecz mam Neostrade zmienne ip, dynamiczny adres ip, ;)

PS: Zainwestuj w Neostrade :P

Opublikowano

kurde tyle hackerow co umieja zmieniac IP innym tylko jak to robia ;/ jakis program Hide IP nie bo ukrywa ;((

potrzebny mi program;D

ja mam z telpola Oo ;( ;D

hehe sposobikow np w komendzie cmd i nic nie dalo

odpuszcze sobie csa chyba;D

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wyłączyć speed hacka?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...