Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Metin2]Potrzebuję doświadczonego informatyka!

Witkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Tak jak w temacie potrzebuję informatyka, który zna się na serwerze Metin2 Pl.

Potrzebuję pomocy do stworzenia exp hacka, trade hack za działający hack tylko dla mnie !

Za hacka, który mi zadziała i ułatwi grę zapłacę doładowaniem konta! [Co do kwoty umówimy się na gg*]

Proszę pisać jak i w odpowiedziach i także na gg

Informację: gg*- 40075582, skype, twitter, facebook nie posiadam! Mam nadzieję, że znajdę uczciwego i pomocnego informatyka. Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Nikt Ci nie zrobi Exp-Hacka bo się nie da, można zrobić bota, ale to na pewno nie za pieniądze którymi pewnie dysponujesz [pewnie z max. 50zł].

Trade Hacka się da, ale nie sądze aby ktokolwiek Ci go tutaj zrobił - jest dużo wart. Mają go nieliczne osoby.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Dasz doladowania na tel za 2600zł? o.O

Wez sie dziecko ogarnij ^_^

Nikt Ci tego nie zrobi, po prostu uwierz koledze 2xUP i nie szpanuj kasą.

Tyle w temacie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

HAHAHA, ale beka xD, poprawiłeś mi humor

Tradehacka nie da się stworzyć, aczkolwiek, bo, ponieważ się nie da. Zanim najmiesz kogoś do zrobienia tradehacka, to wcześniej zrekrutuj kogoś do włamania się do bazy.

Opublikowano

"Dam 800 tysięcy złotych jak ktoś mi zrobi trade hacka "

Żałosne , w dodatku nikt Ci tego nie zrobi bo

po 1 nie da się :D

a po 2 nie dasz im kasy bo nie masz .

d5effffd7ca89449.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...