Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Herobrine Mod

Piotrekonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż znów mam problem, zainstalowałem herobrine mod zgodnie z intrukcją jak na filmiku Pingwina :

www.youtube.com/watch?v=g48V9FvWTzM

Stosowałem się do jego poleceń, zrobiłem wszystko co trzeba, ale gdy włączam MC wyskakuje mi crash. (SS w załączniku)

Więc bardzo proszę o pomoc, bo już nie daję rady temu modowi ...

Pozdrawiam!

Koleś co ma problemy z modami w MC :(

post-554138-0-29541100-1349550673_thumb.jpg

Opublikowano

Dzięki, że się aż tak dla mnie poświęcasz, ale inne portale już sprawdzałem, bardzo dużo z 10. No ale dobra spróbuje update javy. Jeśli to nie wyjdzie to już se dam z tym spokój.

Opublikowano

Mam już zainstalowany update javy ale to nic nie dało... no cóż nie ma co dalej to ciągnąć, kończę z tym, ale jak ktoś ma działającego moda herobrine zainstalowanego na minecraft.jar niech tutaj wklei link do niego, przecież nie powiedziałem że nie skończę z modem, tylko z instalowaniem go :)

Opublikowano

Próbowałem już wiele razy, ale ciągle błąd, mimo, że było usunięte META-INF i tak się do końca nie udaje. Mam bardzo dziwny system windows : Windows Vista Buisness więc wszystko może tutaj nie działać :( . Więc jak ktoś ma minecraft.jar z zainstalowanym modem proszę wysłać na GG : 36527397 . Jeśli ktoś nie posiada GG proszę pisać na PW, jakoś się to załatwi.

Opublikowano

Zdaję mi się że czegoś nie doinstalowałeś bo błąd sugeruję brak jakiegoś pliku class ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...