Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest ?

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to byla beta lub nordic, look jezyk

@up

pamietasz nick tego kolesia?

moze to jakas osoba z riot teamu, np. Phreak.. (tylko to przychodzi mi na mysl)

Opublikowano

to byla beta lub nordic, look jezyk

@up

pamietasz nick tego kolesia?

moze to jakas osoba z riot teamu, np. Phreak.. (tylko to przychodzi mi na mysl)

Mam nicki wszystkich z ich teamu, jak to był przywoływacz 4 to pod koniec gry w przeciwnej druzynie bedzie na 4 miejscu ?

mi sie wydaje ze to było oznaczenie kapitana drużyny :D

Jakiego kapitana ? Przecież na normalnych meczach nie ma żadnych drużyn i kapitanów. Chyba, że grali 5 premade i on założył - tylko to mi do głowy przychodzi.

Opublikowano

Dobra, już wiem co to jest, kolega mi powiedział

Jest to honor, trzeba mieć go ileś tam aby tak pokazywał i może odopowiednie elo(?).

Sprawdziłem tego gracza i miał on 27 honoru i 1700 elo.

Dobra to temat do zamkniecia. Fajnych przeciwników mi dobiera full premade i 1700 elo a ja z ruskimi gralem ;x

Opublikowano

Nope - trzeba być odpowiednią ilość odznaczonym przez przeciwnika jako ten który "dziarsko zachowuje się zarówno po wygranej jak i po przegranej"

Czyli np. napisze gg po meczu lub nie flamuje jak go zabić tudzież nie pisze easy itp.

NAgród tego typu jest więcej ale te widoczne są już tylko dla naszego teamu w ekranie wyboru i ładowania.

Elo nie gra tu roli - to samo będzie na normalach.

wikmk9.jpg

Opublikowano

ja zawsze pisze gg i nie flamuje za byle co i jakos nie mam tego :P

Bo inni muszą Ci to dać. Obok tego do reportowania jest takie zielone coś i tam muszą Ci dać przeiwnicy, że grałes honorowo.

Nawet jeśli grasz honorowo, nie piszesz po killu "easy", "noob" to jeśli ktoś Ci tego nie da to nie dostaniesz odznaki :P

Opublikowano

Zielony pasek jest za teamwork :P 25 pochwał trzeba mieć. to jest na globalu, za pochwały sie dostaje odznaki, w zaleznosci od tego ile ich masz, bedzie dobierana druzyna :P.(ktos tak pisał na forum LOL-a :P), sam w grze własnie teamwork widziałem.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...