Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia][Intro] Co o tym sądzicie ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim, możecie ocenić to intro ?

Co wam się podoba, a co nie ? Ewentualnie jakieś + i - :D

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

ahhhaah ale ty autor tematu jestes jebniety.. te intro na necie jest i tylko napisy mozna zmienic hahaha..

błagam Cię, jak chcesz moge dac ci w chuj linkow, i niby ty to robiles? smiech na sali..

tylko muza zmieniona, nic wiecej..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ahhhaah ale ty autor tematu jestes jebniety.. te intro na necie jest i tylko napisy mozna zmienic hahaha..

błagam Cię, jak chcesz moge dac ci w chuj linkow, i niby ty to robiles? smiech na sali..

tylko muza zmieniona, nic wiecej..

On mógł to zrobić, w opisie filmu na YT napisał, że robił to za pomocą jakiegoś poradnika, któren pewnie opisywał jak zrobić to intro.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

On mógł to zrobić, w opisie filmu na YT napisał, że robił to za pomocą jakiegoś poradnika, któren pewnie opisywał jak zrobić to intro.

moze.. ale te intro jest na YT do pobrania i wystarczy zmienic napis w sony vegas i juz ...

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

"Intro wykonane według poradnika Ravena" Czyli autora poradnika jak zrobić to intro.

Czy gdzieś napisałem że to praca jest 100% moja ? NIE.

Zrobiłem je za pomocą filmiki ale i tak wyszło naprawdę dobrze chociaż oryginał jest lepszy.

Zresztą dopiero się uczę więc poradniki to chyba dobra droga, nie ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

@UP Tak, tak wiem ale ja się chciałem czegoś nauczyć. I wiem że to oryginalne jest 100 razy lepsze ale moje chyba tez nie odstaje :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...