Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za gre na privie?

Pomidoreq44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chce sobie zagrać na jakimś privku, a gram też na PL, ale sie boje że jak sciagne klienta priva i bede grał na privie i za chwile na PL to dostane bana, jest taka mozliwosc?

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Ja grając na PL'u Grałem na 1000 innych serwerach ( Priv ) nie dostałem bana.

Chyba że będziesz hackował i hackshield wykryje Ci coś.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Nie strasz go.. Widać ze jest nowy a Wy sie wysmiewacie, Client priv, a client global to co innego, wgl inna bajka :) nie ma takiej mozliwosci.. Bana mozesz dostac na globalu, jedynie za to, ze uzywasz hackow, wulgaryzmy etc.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Gówno wiecie.. Nie mieliście takiego przypadku to siedźcie cicho. Przez priva straciłem na plu dropa bodego 35lv z db eq i skillami G1. Jak pobrałem clienta priva i wbiłem i potem wbijam na Pl, a tu ban.. Na emaila przyszło mi, że ban za privy, bo to kopia plików Pl'a :)

Opublikowano

Gówno wiecie.. Nie mieliście takiego przypadku to siedźcie cicho. Przez priva straciłem na plu dropa bodego 35lv z db eq i skillami G1. Jak pobrałem clienta priva i wbiłem i potem wbijam na Pl, a tu ban.. Na emaila przyszło mi, że ban za privy, bo to kopia plików Pl'a :)

Prosimy o ss e-mail od GF. Bo napewno wkręcasz.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Hahahahahhaha tu teraz dojebales hahahaa. Jakos gram na roznych privach + PL od 3 lat i co? 0 bana. Wiec jak nie wiesz to nie mow :)

Metin2 PL ASTRAL :

SURA WP 81lv+ ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...