Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja zrobienia konkursu działu Via www - OGame

▒Kiszka▒

konkursu działu Via www - OGame  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy konkurs Via www - OGame powinien by? zrealizowany?

• Tak.
      2
    • Nie.
      1
    • Nie mam zdania.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem iż małe są na to szanse, ale warto spróbować.

Mój pomysł jest taki: Urządzić konkurs działu OGame na własnoręcznie konwertowane RW.

O co chodzi:

Każdy kto się zapisze dostanie na PW jakieś RW który musi własnoręcznie przerobić na forum by był:

*Czytelny

*Estetyczny

*By były w nim najważniejsze info

Dozwolone są wszystkie opcje edytowania tekstu jakie są na forach czyli Kolory, czcionki, kursywy, wielkości czcionek, cytaty, code i różne cokolwiek będziecie chcieli użyć.

Nie dozwolone:

*Kopiowanie stylu innych

*Używanie jakichkolwiek stron które same to robią (znam je więc nie oszukacie mnie)

Nagrody:

Myślę o takim czymś:

1 miejsce: Gold albo Blue member + jakiś talon 5-10%

2 miejsce: Jak wyżej wygra Gold to tutaj Blue + talon na 15% (jak za 1 będzie blue to sam bon)

3 miejsce: talon 10%

+ Wyróżnienia jak będą dobre, ale nie najlepsze to talon 5%

Jury:

Ja

Jakiś Global lub mod Via

Jeszcze jeden gracz OGame (może też być z teamu MPC)

Powód takiego konkursu:

Teraz OGame obchodzi dziesięciolecie istnienia. Myślę, że razem z nimi nasze forum też może świętować gdyż to jest naprawdę porządna gra warta uwagi. Dodatkowo można kogoś do działu zachęcić :)

I jeszcze jedno:

RW będzie to symulacja w speed simie + dodane własne elementy np. ilości surowców na planecie i zyski.

Proszę się wypowiadać, ale proszę nie na zasadzie ,,Nie gram więc nie,, tu niech się Globale i modzi wypowiedzą oraz gracze OGame czy im się podoba.

Z poważaniem KichaMCPL

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Na tak, każde subforum zasługuje na konkursy, a osoby w to nie grające, proszę o wyjście i nie udzielanie głosu.

Opublikowano

Nie mam zdania. Byłem w via www dość dużo czasu (1,5roku) i tam jedyne co się dzieje to publikacja serwerów, więc nic ciekawego... Neutral

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na tak, każde subforum zasługuje na konkursy, a osoby w to nie grające, proszę o wyjście i nie udzielanie głosu.

Dzięki

Nie mam zdania. Byłem w via www dość dużo czasu (1,5roku) i tam jedyne co się dzieje to publikacja serwerów, więc nic ciekawego... Neutral

Niema, bo ta gra w porównaniu z minecraftem czy metinem to nic :) Zrobili poddział więc nikt się nie udziela. Jak by dali np. osobny dział chociaż testowy OGame to gwarantuję, że więcej osób by pisało, ale więcej tych subforów np. OGame publikacje serverów, OGame mody i wspomagacze, OGame RW itp. Tu też mg 2 propozycję podrzucić byście popularniejsze gry z Via wrzucili jako osobne działy chociaż testowe. Chodzi mi o gry typu właśnie OGame, Gladiatus.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Dzięki

Niema, bo ta gra w porównaniu z minecraftem czy metinem to nic :) Zrobili poddział więc nikt się nie udziela. Jak by dali np. osobny dział chociaż testowy OGame to gwarantuję, że więcej osób by pisało, ale więcej tych subforów np. OGame publikacje serverów, OGame mody i wspomagacze, OGame RW itp. Tu też mg 2 propozycję podrzucić byście popularniejsze gry z Via wrzucili jako osobne działy chociaż testowe. Chodzi mi o gry typu właśnie OGame, Gladiatus.

A co masz do Ogame? PRAWIE NIC!

Metin2:

- Cheaty

- Różne poradniki

- Tworzenie serwerów

- Publikacje

- ...

Minecraft:

- Mody

- Tworzenie serwerów

- Publikacja

- ...

Ogame:

- Tworzenie serwerów (jeden tut wystarcza na prawie każdy rodzaj plików...)

- Publikacja (jedyne co jeszcze podtrzymuje ten dział, bez tego zapewne byłby usunięty)

- Raporty RW - Na oficjalnym forum jest ładne subforum, więc czemu z niego nie korzystać?

- ... (nie zapominajmy, że to forum o cheatach)

Dział dla tak małego subforum? DarkOrbit miał prawie taką wielkość jak cała reszta via www i dopiero wtedy "wyjęli" ten dział...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

No tak, ale powiem jedno, fora firmy Gamewial to jedno wielkie GÓWNO

Modzi to nie ogary, co 5 osoba jak wchodzę w zakładkę użytkownicy ma bana (ja już 3 bany za nic) jedynie co tam robi się to wypowiada wojny. A ja ci powiem tak:

OGame publikacje serverów- wiadomo

OGame tutki- Nie tylko plików, ale np. dobry start, opis statków itp (tylko narzucam 1 lepsze tutki)

OGame RW- Zdecydowanie więcej ludzi je obejrzy tu niż na forum OGame.

OGame ulepszacze i wspomagacze- Coś takiego jak modding np. Antigame teraz jest, to to by kogoś zachęciło do dalszej pracy nad ulepszaniem OGame.

Ale to nie ten temat gdyż ten temat dotyczy konkursu :)

ps. Do tej gry mogło by iść dużo więcej osób.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...