Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie sugestie dotyczące forum

Trydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie mogę pisać w dziale "Sugestie dotyczące forum" ponieważ nie mam napisanych 250 postów. Rozmawiałem już z Gamus'em, przeniesie mój temat i będzie mnie informował o postępach.

1. Dodać dział (czy poddział) gry: "PoE -Patch of Exile"

Oficjalna strona gry:

http://www.pathofexile.com/

Filmik prezentujący gre:

http://www.youtube.com/watch?v=sZvRf5zlAWY

Path of Exile jest to darmowe MMO w klimacie hack & slash przypominające stare dobre Diablo 2.

Mamy 6 klas do wyboru : Marauder, Ranger, Witch, Duelist, Templar, Shadow

Nic nas nie ogranicza! Możemy zrobić np: marudera posługującym się magią lub Rangera używającego 2h młota.

Umiejętności aktywne są runami które możemy włozyć w jakikolwiek przedmiot a punkty wydajemy tylko na umiejętności pasywne. Aktualnie trwają beta testy i co 5 minut ktoś dostaje klucz bez którego nie zagra.

A oto drzewko umiejętności pasywnych:

path_of_exile-passive-skill-tree.jpg

2. Druga sugestia dotyczy też nowego działu Technika. W nim będą po działy elektronika, mechanika, elektro-technika itp.

W tych działach np: można by było zobaczyć schematy prostych urządzeń oraz jak je zbudować, z czego pozyskać części itp.

Na pewno taki dział przyciągnął z czasem nowych forumowiczów. Wiem że to odbiega od nazwy mpcfoum ale dlaczego by nie sprubować? Do odważnych świat należy!

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na tą grę jestem na tak.

Na mechanikę jestem na Nie. Kilka/kilkanaście dni temu była taka sugestia i nie przeszło :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

1. Tak

2. Jak najbardziej na tak, ale nie zapomnijcie o działach: zoologia, historia, sztuka, gastronomia, ekonomia, mikrobiologia, window jumping itd! Na serio to chyba każdy zna odpowiedź - nie, nie ma sensu, tak samo jak z mojej strony nie ma sensu uzasadniania mojego zdania po raz 31.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...