Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Mozilla i Google Chrome

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie. Gdyż chodzi mi o Mozille gdy chcę oglądnąć jakiś filmik na youtube to nie pokazuje mi się ekran tylko na górze napis nutki ale ekran mi się nie pokazuje nie wiem dlaczego.

Druga sprawa jest taka że gdy klikam na google chrome to strasznie mi się zacina komputer myszka chodzi powoli stronka się wczytuje gdzieś 5-10 minut i nie mogę nic zrobić aż do tego że zacina się cały komputer i muszę zresetować. Nie wiem dlaczego wczoraj normalnie mi chodziło Google chrom a teraz takie problemu. Mogę także powiedzieć że nic nie pobieram hacków gier ani nic. Robiłem skan ale nic nie wykryło. Wyczyściłem cały komputer od środka ale dalej mi się zacina google chrome a później cały komp. Nie wiem co robić więc zwracam się do was myślę że mi pomożecie. Wynagrodzę was lajkami.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Spróbuj usunąć rejestr i ciasteczka z przegladarki oraz Histroie itp.

Polecam do tego program CCleaner.

Sprubój może to pomoże.

Torszeczkę pomogło nie mam aż takich już ścin nie mam na Mozilli ale dalej nie mogę wejść na Google Chrome bo dalej mam takie lagi. A co do Youtube mogę już na spokojnie oglądać wyświetla mi się ^_^. Ale dalej te Chrome ;/. Ale leci lajk

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...