Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]gra

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 400 zł na wydanie kiedyś pisałem o 60k nx ale teraz chcę 90 i doładować z koma i mieć równe 100k nx bądź też zastanawiam się nad kupnem konta.

Otóż jeżeli kupię 100k nx to kupię jak wiadomo z 4x permament bronie bądź też pro konto z większą ilością permament i większym lv ale czy warto kupować konto odpicowane przez kogoś czy samemu najlepiej się namęczyć.Odpiszcie

2 pytanie:Kiedy będzie G36 Autum czy jakoś tak i kiedy będzie zniżka permament broni po 19.900

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu kupił od kogoś konto z dobrą rangą i wieloma permami, na prawdę czasami można trafić na dobrą aukcję.

Przykładowo znajomy ostatnio kupił 2lt 3, 70k nx, 40k gp, 12 permów i 200 itemów w inboxie za 150 zł na allegro, zależy to od Ciebie, czy wolisz mieć czyjeś czy swoje kont.

Co do g36e autumn nie wiadomo, tak samo z zniżką, nikt tego nie wie trzeba czekać na informacje od Nexona.

KmnQq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...