Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedawać/Kupować?

CzerstwyChlebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam 22 Lv, i kilka postaci min: Darka, Khazixa, TF, ashe itp..

Teraz doradzcie mi, sprzedać Khazixa, i kupić rengara czy może sprzedać kazika i kupić coś innego wgl , czy może zostawić kazika?

Dodam że gra nim nie przypadła mi do gustu.. Oóglnie to chciałbym kupować postacie rankedowe tylko nie wiem jakie o.O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oglądaj streamy pro graczy, najlepiej szukaj ich na twitch . tv albo own3d . tv (bez spacji). Jest tam sporo fajnych, dobrych graczy.

A co do sprzedawania, to nie polecam, bo na tym poziomie gry nie wiesz co jest dobre a co jest złe, kazik jest op i dostanie nerfa (osłabienie postaci), tak więc długo nim nie poownisz. Problem z tym, że ty nie ownisz jak jest on OP no to sprzedaj go za postać na twoją ulubioną linie.

fb.com/myrodj

Pasjonat
Opublikowano

Nie sprzedawaj Lepiej uzbieraj kase .

Moze sproboj nukera np LeBlanc (nuker to wielkie dmg w bardzo krotkim czasie)

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Dokładnie. Lepiej grać na darmowych i zbierać PZ na dodatkowe strony na runy lub na same runy. Ja tak zrobiłem. Na 30 lvl miałem ponad 20k PZ.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Pasjonat
Opublikowano

Jak ja mam juz runy

a LeBlanc nie jest do teamfightow to nie jest najgorsza robisz combo W + R

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Masz 22 lvl - więc masz dopiero 65% swoich run. Polecam Ci zbierać na runki a postaci kupuj za 450. Wszystkie z tego poziomu są łatwe do ogarnięcia i tak samo mocne jak reszta. Rozumiem, że zwracasz uwagę na ich wygląd itp, ale uwierz mi, że to się nie liczy ;)

Dodatkowo mam nadzieję, iż są to runy poziomu 3, a nie jakieś słabe pierdółki.

Na podstawowe runy AD/jungla i AP jeszcze trochę wybulisz. Poza tym na rankedach grać można wszystkim (no prawie).

Dodatkowo co do KhaZixa - nie jest on OP (nie umiecie go kontrować). Póki co za wcześnie by coś powiedzieć, ale ja spodziewałbym się raczej lekkiego buffa/tweaka (ale to raczej nie w tym sezonie) jako iż ma bardzo niską ilość winów procentowo - waha się wokół 45%. Natomiast Rengar ma średnio 53% wygranych - i to na rankedach.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tak jak większość Ci doradza, zbieraj na runy. Jak uzbierasz na runy, uzbieraj na kilka postaci, zacznij grać rankedy, kupisz sobie więcej i tak to się kręci. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...