Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Wywala mnie z combata

ZizizZX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema gdy wejde na ca to wywala mnie po 2-4 min co jest?

Combat Arms: Ranga: LTC2 K/D: 1.79 Clan: bez clanu Permy: REC7,MP7 Mod, Autumn G36E Valk. Nazwa: krawc

Opublikowano

a da sie to jakoś naprawić

Combat Arms: Ranga: LTC2 K/D: 1.79 Clan: bez clanu Permy: REC7,MP7 Mod, Autumn G36E Valk. Nazwa: krawc

Opublikowano

Duża ilość osób ma właśnie taki błąd, również niestety ja. Combat się bardzo długo ładuje, wejdę w cokolwiek i po kilku minutach/sekundach crash, nawet gry się nie da rozegrać.

Musimy czekać aż nexon to naprawi, najprawdopodobniej w środę dopiero, o dziwo części osób wszystko działa a innym co chwile crashuje, trzeba się przyzwyczaić do bugów jakie są w tej grze.

KmnQq.png

Opublikowano

Nexon w ostatnich czasie dużo rzeczy zwalił związane z combat arms. Obecnie mamy ten problem i ogrom osób wywala po byle kliknięciu "shop". Możesz spróbować reinstallować ca i zainstalować gboosta ale nie ma gwarancji że to dużo da.

Opublikowano

Nexon w ostatnich czasie dużo rzeczy zwalił związane z combat arms. Obecnie mamy ten problem i ogrom osób wywala po byle kliknięciu "shop". Możesz spróbować reinstallować ca i zainstalować gboosta ale nie ma gwarancji że to dużo da.

GameBooster nic w tym przypadku nie pomoże, to optymalizuje system do gry by było więcej fpsów a nie zapobiega crashom.

Przeinstalowanie Combata również nic nie pomoże, próbowałem już, tak samo czyszczenie folderu CA poprzez Cleanery przeznaczone do tego.

KmnQq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...