Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

alojzy22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak:

Logujesz się tam, potem zaznaczasz itemy na liście, suwakiem ustawiasz ile razy ma zduplikować i klikasz start.

nazwę serwera musisz ręcznie podać

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

człowieku, poczekaj chwilę nie zawsze się udaje...

to jest fiddler i speed auto clicker w tym programie on sam robi, lecz to chwilę trwa

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

Nie działa wam to ponieważ jest to stara wersja tego program czyli 1.0.0.0 ,a już od pewnego czasu jest nowa wersja tego programu.

Nie dano wam nawet skanu tego pliku a wy się na to "rzucacie jak lwy na świeże mięso" ,a gdyby był to keylooger, albo coś gorszego,więc czasem się zastanówcie co pobieracie nawet choć może macie antywirusy to nie każdy sobie poradzi z niektórymi śmieciami ,ponieważ każdy anty ma jakąś wadę.

Opublikowano

hmm.

sprawdziłem program jescze raz.

Faktycznie to jest stara wersja.

Sorki mi działało jeszcze.wyłączyłem i też nie działa

Teamt do zamknięcia

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

jak taki madry jestes to wstaw tutaj nowa wersje tego programu

Napisałem kiedyś że nie wstawię już na tym forum zadanego buga,więc nie wstawię wam tego programu, przykro mi.

A nie znasz się dla tego że są takie virusy które dopiero jakimś czasie się włączają i zaczynają działać i dopiero wtedy są do wykrycia a tak to można skanować pospolitymi antywirusami i tego nie wykryjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...