Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balans

Sweetasny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie umie się grać to tak jest - niestety. Każda postać jest balansowana z patcha na patch. Jeśli po prostu ktoś umie grać, farmić etc. to pewne, że drugiej osobie będzie się wydawać, że dana postać jest 'OP'.

;)

he?

Opublikowano

Zapewne przyszedłeś z LoLa.

;) Też tak miałem, chociaż w Dote 1 grałem sporo czasu, ale kwestia, że długo nie grałem. Tutaj jest jednak ten balans bardzo duży i wszystko zależy od picków, ustawienia lini etc.

he?

Opublikowano

Tyle że pojęcie OP - Overpowered, nie wzięło się z gry na L kochaniutki. W każdym MOBA w którym jest spora ilość postaci, ciężko utrzymać balans i zdarzają się postacie przejebane względem innych. To jest nieuniknione.

Opublikowano

@UP

Tylko, że przed wypuszczeniem gry na L, w Dota 1 na Garenie czy też na Batku nie używało się tego pojęcia. Godziło się z tym pojęciem, że ktoś umiał lepiej grać od nas. Dopiero później, większość dzieci (chodzi mi o rozwój umysłowy), które grały 1 raz w MOBA zaczęły spamować, że dany hero jest niezbalansowany, bo po prostu nie umieją skontrować danej postaci itemem lub pickiem. Tyle w temacie. Poza tym LoL jest Pay 4 Win i tyle.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...