Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100 SLOTÓW | MASZYNA 16GB RAM | 0 LAGÓW | WOJNY GILDI PolandCraft!

Natalia374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

239075cooltext776863857.png

=============================================================================

1346055795__glowneinformacje.png

Adres IP : 91.121.136.33:25489

Strona WWW : xxx

1346003482__de2zjo.gifTyp serwera : Survival

1346003482__de2zjo.gif Ilość slotów : 50

1346003482__de2zjo.gif Potwory : Tak

1346003482__de2zjo.gif PvP : Tak

1346003482__de2zjo.gif Premium : Nie

1346003482__de2zjo.gif Biała lista : Nie

1346055890__zalogaserwera.png

Właściciel - AvaterysPL

HeadAdmin - KoMaR1911

Administrator - Gunia

Moderator - Casillas

Moderator - MiisieeeK

1346055924__dodatkoweinformacjeo.png

- Serwer stoi na dedykowanej maszynie z 16GB RAM tak więc nigdy nie będzie opóźnień (lagów)

- Jest możliwość kupna konta VIP

- Posiadamy pełnoletnią, profesjonalną, zawsze chętną do pomocy administrację

- Na serwer są wgrane AntyCheaty tak więc masz pewność, że gra będzie równa

To tylko niektóre atuty PolandCraft!

:)

:>

Opublikowano

Także nie polecam, jest tam dość dziwnie, w ogóle spawn jest dość kiepski, do tego oszustwo ze slotami i rzadko kiedy można wbić na serwer, bo ciągle jest full.

Opublikowano

Na razie jest 50/50 zobaczymy co będzie jak wejde na serwer <3

Na serwerze jest dużo dzieci z x rayem serwer prawie ciągle jest full poza spawnem wielki burdel wszędzie jakieś dziwne budowle i wielkie dziury po tnt moja ocena 6/10 :mellow:

lastfair.jpg
Opublikowano

Nieogarnięte forum, w nazwie napisaliście 100 slotów, w informacjach 300, a w rzeczywistości 50...

Nazwa Serwera w temacie - PolandCraft.

Nazwa Serwera po dodaniu jego IP do multiplayer - Serwer Minecrafta + Opis RealCraft...

Nie wiem w co wy gracie, ale chyba nie podaliście żadnej prawdziwej informacji w tym temacie po za IP :]

ZBIERAM PLUSIKI

:D

Nie pomagam na PW, jak coś GG - 910897

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

nieogarniete forum? niby czemu?

Styl pierwszy lepszy, wgl nie zmieniany, zero tematów i odpowiednich działów + hosting xaa.pl

ZBIERAM PLUSIKI

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Co jest zlego w xaa.pl? ten hosting ma 50% ludzi...

styl fajnie wyglada wiec nie wiem w czym problem. dzialy sa odpowiednie. co jeszcze mamy dodać?

.

Opublikowano

Co jest zlego w xaa.pl? ten hosting ma 50% ludzi...

styl fajnie wyglada wiec nie wiem w czym problem. dzialy sa odpowiednie. co jeszcze mamy dodać?

.

Hosting:

Rzeczywiście, ten hosting ma 50% ludzi. Dlaczego? Ponieważ jest to hosting, w którym płaci się poprzez SMS, czyli idealny hosting dla "gimbusów" i osób w przedziale wiekowym do 15 lat. Ponadto jest niesamowicie zlagowany z powodu ilości osób jakie obsługuje.

Styl:

Jeżeli uważasz że styl Enviry, który jest DARMOWY stylem, ponadto nie zmienianym przez webmastera (logo EnviraDesign jest wszędzie, kolor nicków administracji domyślny, zero regulaminów, nawet nie macie własnego logo...), NIE JEST fajny, a domyślam się że używacie go tylko z powodu tematyki związanej z minecraft. Jeżeli nie znacie się na tworzeniu forum, polecam php by przemo, a nie mybb.

Tematy:

Tutaj nie muszę się zbytnio rozpisywać, 9 działów ogólnych, 0 o konkretnej tematyce. Nawet nie macie regulaminu forum / serwera.

ZBIERAM PLUSIKI

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

No dobra. masz troche racji. tylko poco placic za jakies autorskie style czy cos? nie ma potrzeby. a jak dla mnie xaa jest dobre jak na nie duze forum. mi sie szybko strona laduje i w ogole. a regulamin zaraz napiszemy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...