Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Konto ..

pati0982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem tu nowa , więc jak był już tu taki tematy to sorki .

A więc dzisiaj wchodze na CA i patrze a tu :

-zniknęło mi ponad 130tys

-żadnych broni tych co dostałam ( professional ) nie mam

-żadnych funkcji ( 8 megafonów , 40 x 40% expa , 20x 100% gp , 30x 100% exp , super elite , zmienienie postaci , kolorowy nickname ) nie mam

-żadnych ubrań tych co sie teraz dostawało na miesiąc

-nie mam broni którą kupiłam sb 3 dni temu na tydzień

-nic z eventów tych co były rok temu typu maska i plecak niebieski , taki szary plecak 3 slotowy

WIem , że to co miałam na perma chociaż te najgorsze bronie nie powinny mi zniknąć , ale ja nic nie mam.

Czy to możliwe , żebym miała jakiegoś buga co mi nic nie wyświtla , czy jakiś hacker mi na konto wszedł czy jak ? . POnad 4 miesiące to wszystko zbierałam , wczoraj o 21 wszyłam z gry , dzisiaj ok 10 wchodze i nic nie mam . Wylogowywałam sie i logowałam ponad 10 razy a tu nic. Może ktoś mi powiedzieć o co chodzi ? :/ :((

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś się wkradł na konto i wszystko Zdiscardował.(czyt. usunął bez odwrotu) Napisz do supportu nexona, możliwe że coś pomogą

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś się wkradł na konto i wszystko Zdiscardował.(czyt. usunął bez odwrotu) Napisz do supportu nexona, możliwe że coś pomogą

a jak sie tam pisze ? i jeszcze jedno pytanko . moge jakoś zmienić emaila nawet jak nie pamiętam jakie podałam imie i nazwisko ?

Opublikowano

Kumpel miał tak samo napisał do Nexona i wgl nie odpisał ;/

A konto miał za****e ;/ Wątpię że Nexon będzie chciał to przeczytać jak napisałem o zmianę hasła mi nie odpisał ale spróbować można :D

Opublikowano

Masz poprostu pecha. Tak można powiedzieć niczego już se nie przywrócisz.

ok nie przywróce spoko , a idzie jakoś hasło zmienić? . albo emaila ?

Opublikowano

Włamali Ci się na konto i all zdiscardowali. Nexon tu chyba nic nie pomożę. Jeśli Ci się chce musisz zacząć swoją przygodę od nowa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

tak hasło możesz se zmienić email za h*ja nie zmienisz :)

kurrr ; < . mam przejebane ; / . lvl niby nie taki wysoki bo tylko CSM 4 90% --BlackAngel . wszystko poszło na marne

Opublikowano

Ewentualnie jak Ci się uda to może nexon Ci poda na które konto zostały giftnięte itemy i je zbanuje ale wątpie że kasę odzyskasz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Poczekaj może coś się ci poprostu dzieje z kontem albo ktoś ci się włamał i pousuwał wszystko to 2 bardziej możliwe lv ci został więc graj dalej trudno bronie proffesional nie są za dobre.

Opublikowano

Najwyraźniej ktoś znał hasło do Twojego konta, wszedł i usunął wszystko oraz z gp wysłał przedmioty na swoje konto. Nic nie zrobisz w takiej sytuacji, wątpie by chociaż nexon odpisał. Możesz zmienić hasło, ale musisz pamiętać jaką ustawiłaś datę urodzenia i wiele innych informacji. Polecam również przeskanować komputer, możesz mieć jakieś trojany, najlepszym rozwiązaniem byłby Malwarebyte Antimalwares.

KmnQq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...