Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

777777777777777777

spidi984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje graczy do stworzenia stałej ekipy którą będziemy grac na serwerze dedykowanym (10 slotów, w każdej chwili można powiększyć, ale jak narazie 10 slotów myślę ze wystarczy :] ), oczywiście nie na zasadzie takiej że będziemy grać tylko wtedy jak wszyscy będą online.. Mamy swój serwer Team Speak na którym będziemy rozmawiać podczas gry, i na który gracz będzie wchodził gdy akurat będzie miał czas grać w minecrafta lub chociażby sobie z nami pogadać :] Serwer będzie właczony 27/7 i kazdy bedzie mógł wchodzić kiedy zechce.. Czysta mapa, wgranych pare pluginów takich jak LWC, Authme, AntiXray, Tree Asist.. Jest nas już 2, ja (18 lat) i znajomy który udostępnił mi serwer MC i serwer TS (pow. 18 lat)..

Szukamy ludzi w naszym przedziale wiekowym ale nie koniecznie.. Może być każdy, byle miał tylko mikrofon, mutację, i był ogarnięty..

Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na pw, lub od razu wejdz na Team Speaka (IP: 91.204.161.76 ), mój nick: Pinki

PS. Gracze No Premium oczywiście też mogą się zgłaszać :]

To tyle, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...