Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]iTunes

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z góry piszę, że nie wiedziałem czy napisać to tu, czy w pogaduszkach.

Jakby co proszę o przeniesienie.

Mam problem z iTunes: strasznie długo się włącza.

Około 7-13 sekund !!

Wszystkie inne programy włączają się szybko, a on przymula.

Ale tylko przy włączaniu, bo jak chodzi to szybko.

Proszę o pomoc.

mieciu0077

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Mi też iTunes się włącza straaaasznie długo, nawet jeżeli jest świeżo zainstalowane, głownie to przez biblioteki, listy utworów i inne bajery. iTunes = syf

Polecam Ci alternatywe:

iFunBox

Opublikowano

masakra, aż 13 sekund , osiwiejesz w tym czasie czekając na uruchomienie programu, na wczytamie gry czekasz czasem 1-2 minuty i się cieszysz że wgrało tak szybko !

tak ma być i będzie zwłaszcza jeśli program działa online , jedynym problemem jest tu system i od niego zależy uruchomienie programu , pisz do Microsoftu z żalami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

człowieku w czym przyspieszyć ? włączasz go co kilkanaście sekund że tak strasznie ci na tym zależny ? raz włączony działa , jak ci napisali i tak masz szybko, u mnie prawie 20-25 sekund wczytuje i nie rwę z tego powodu włosów z głowy że jest wolny

jedne programy zawierają mało bibliotek i uruchomia się w sekundę, inne dziesiątki małych i dużych własnych bibliotek to dłużej wczytuje .

jeśli uważasz ze masz wolno uruchamiający się program kup lepszy komputer, szybsze pamięci i dysk SSD to pozbędziesz się problemu i zaoszczędzisz aż kilka sekund 2-4s w uruchamianiu programu który wczytuje kilkadziesiąt Mb bibliotek wymaganych do działania pod systemem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...