Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak naprawić kartę graficzną (4story)

PePee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj jak naprawić kartę graficzną w 4story .

Róbcie to samo o co was prosze

Na początek :

1.Zainstaluj SlimDrivers 2.2 Free

2. Zainstaluj na pulpicie .

3. Odpal go

4. Kliknij przycisk 'Skan'

5. Po skanowaniu wyświetli Ci się nazwa twojej karty w moim przypadku była to standardowa karta VGA . Karte można sprawdzić wpisując w starcie 'karta graficzna' . I tam możemy sprawdzić jaką mamy.

6.Gdy już znaleźliśmy naszą kartę graficzną w tym skanerze klikamy po prawej stronie 'Download'.

7.Wyświetli się nam rejestracja , rejestrujemy się (rejestracja darmowa).

8.Po zarejestrowaniu , zacznie nam się ściągać ta karta graficzna . A więc czekamy

9.Jeżeli już nam się zainstalowało , to wyświetli nam się jakieś tam jeszcze dodatkowe oprogramowanie więc ściągamy w 'ekspresie' . tam będzie pisało bo to samo się wyświetli po sciągnięciu karty graficznej.

10. Gdy już wszystko ściągneliśmy to co mówiłam , aby program zadziałał będą chcieli wyłączyć nam komputer i włączyć, a więc się zgadzamy . Gdy już ponownie włączyliśmy sobie komputer. Włączamy ponownie 4story PPM jako 'administrator' . I gdy już klikamy 'Połącz' . Patrzymy czy działa .

Jeżeli działa , to życzę miłej gry, a myślę , że u każdego to powinno działać.

PS : Naprawienie 4story nie brałam z żadnych stron sama przez dobry miesiąc myślałam co z tym zrobić , aż wpadłam na ten pomysł . No cóż . Jeżeli pomogłam piszcie w komentarzu . Chcę widzieć ile osób dało rade dzięki temu wreszcie wejść do gry ! ; ) . Pozdrawiam .

PS : http://www.4story.pl/forum/topic/5932/view/tut-karta-graficzna-poradnik ten temat jest mój więc skopiowałam to , żeby wam pomóc .

Jeżeli nie wierzycie, że to mój możemy umówić się w grze na spotkanie, że to właśnie ja pisałam dany poradnik . Mam nadzieje , że poradnik przyda się wam .

Bo na pewno każdy z was miał taki problem . Pozdrawiam !

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...