Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Pidzamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem za kazdym razem po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu nie mam konia i skilli i od nowa musze wpisywac komendy. Oprocz tego mam jeszcze problem z ciaglym kickowaniem z serwa co 5/10 minut wiecie moze czym to jest spowodowane?? Jezeli tak to prosze o odpowiedz i jakies wskazowki .

sygnaj.jpg
Opublikowano

po 1. uzyjcie lepszej maszyny, nawet jak chcecie grac na localu to tez nie moze byc kompletne badziewie, po 2 odblokujcie wszystkie porty i all powinno dzialac... a i jesli na servie gra wiecej osob niz tylko 1 na localu to ta osoba ktora hostuje nie moze grac bo od tego kicka (ew. jesli macie Windows 7, wtedy all dziala poprawnie) z wlasnego doswiadczenia wiem

brak ;<

Opublikowano

Mi to wyglada tak^^ Pewnie uzywacie skillhacka a na nim czesto kicka od tak poprostu...a co do skili to musisz je najpierw wybracu tego co uczy skili...bo jak tylko bedziesz komendami na P wbijal to co logowanie muzisz wpisac na nowo...a tak raz wybierzesz wbijesz na P i juz tak zostana;)

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...