Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana drzewka i nacji.

MEXXIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio z kolegą rozmawiałem i powiedział mi że jego kumpel ;p napisał do supportu o to że chciałbym przejść czy może zamienić na Niemieckie TD. I pytanie do was czy to faktycznie możliwe bo sam bym chciał to zrobić jako że nie za dobrze mi się gra SU-152 mają dobre walnięcie ale co z tego skoro są tak papierowe gdy już ktoś zajedzie od du** strony to koniec. No ewentualnie na Amerykańskie ;)

Opublikowano

Chodzi o to,żeby usunęli ci to SU-152,i dali 7 tier TD Amerykańskich?Tak się chyba nie da.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jakby takie coś istaniało, to wystarczyło by zrobić 1 drzewko a później sobie "zmieniać". VII tier X tier, nie ma różnicy, trzeba bić od 0 ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Nie ma tak łatwo ;] Jak już dobiłeś do 7 tieru ruskich to może je kontynuuj ? Ja sam robię rosyjskie TD,(na teście grałem X,IX,VIII,VII tierami i mi się podobały ;])

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Moja rada: pograj ruskimi aż zdobędziesz ISU z bl-10 (bo wcześniej się okropnie gra) i wtedy zadecyduj czy chcesz zmieniać ;) (ja gram obydwoma ruskimi i amerykańskimi z wieżą)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

No miękkie są,ale TDkami raczej się campi,więc póki przeciwnik nas nie wykryje jest spoko :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Amerykanskie tez nie sa takie twarde szczegolnie te z wieza, ich wiezyczki trzeba wystawiac, a kadlub chowac. Te bez wiezy sa bardzo twarde T110E3 ma 305 pancerza.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No dobra dzięki chłopaki za odpowiedzi ;) Co do tego czy kolega mnie kłamał to nie ma opcji ;P ale jego możliwe. Na SU-152 odblokowałem działa które i tak będę musiał odblokować na ISU lecz niestety są lipne może celne ale i tak już wolę 152mm, bo jeśli miałbym robić amerykańskie to ciężko trochę bez premki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...