Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] xentoxMT2 zbugowana zbroja

Cahan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze zbroją w grze podczas logowania oraz zmiany kanału bądż lokacji,hp spada mi kilka milionów na minusie,jest to bardzo uciążliwe podczas gry wcześniej na forum xenoxa był taki temat,ale ktoś pisał że po podniesieniu jej na wyższy level problem zniknął,u mnie niestety to nie następuje,jesli ktoś zna jakiś sposób aby zlikwidować ten problem bardzo proszę o radę,niestety na xenoxie nie mamy już forum suportu i kogoś do kogo mozna się z tym zwrócić,poddobna sprawa z wyciąganiem KD u GM ktoś je sobie zlikwidował,bo miał taki kaprys,nie informując graczy o niczym(no fakt niby gdzie informować) nowi graczyn z powodu braku forum nie mogą ogarnąć gry,coś tu jest nie tak,ktoś kompetentny powinien sie nad tym pochylić,ale wracacając do mojej nieszczęsnej zbroi.jeśliktoś może pomóc bardzo proszę o radę iz góry dziękuję pozdrawim Cahan.......

Opublikowano

GM masz chyba w m2 to taki koles w pelerynie i kapeleszuem jak o niego chodzi to on tam jest (Jinno m2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...