Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dlaczego mi sie to robi ?

agua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam system win7 64-bit nowiutki i jak gram w mc po jakich 4-5 min zwiesza mi sie i musze wyłączyć go i włączyć i tak w kółko a jak gram na yogbox to mi nic nie zawiesza płynnie chodzi nie mam żadnych modów dlaczego ?????

Pomogłem daj like :>>>
Jeśli ty mi pomogłeś na pweno dam ci like nie martw się :>>>

Opublikowano

proponuje zainstalować ci optifina i zmniejszyć grę do minimalnych wymagań, rendery itp :)

optifine daje mi około 60fps więc gra się nie zacina ani nic, spróbuj jeśli pomogłem to napisz, jeśli nie to pomyślimy dalej :)

Pozdrawiam, Produkcja ^^

tak wg świetny avek :D

Opublikowano

nadal tak mi sie robi

Opublikowano

nie garm chwile i nagle fps lesa na duł 4-0 zawiesza mi mc no i musze go wyłączyć bo inaczej cały czas bedąlagi

Opublikowano

no to problem z spadkiem fpsów masz, jaką karte graficzną masz, spróbuj wyłączyć nie potrzebne procesy, zainstalować jakiś textur pack dający fps, + ten optifine itp, jeśli to nie działa to nie wiem w jaki sposób ci pomóc :)

lub włącz optymalizacje pionową i zwiększ ram na minecraft, sproboj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficzne, lub poprostu sprzęt sobie nie radzi

jeden z użytkowników forum pisze:

Moze masz za bardzo zaśmiecony komputer spróbuj go wyczyścić programami typu "Wise registry cleaner" i "CCleaner" możesz, także zajrzeć do "wnętrza" swojego komputera i wyczyścić karte graficzną z kurzu (wylanie wiadra wody na komputer nie działa!!) ja poradziłem sobie z tym za pomocą malutkiej ilości wody i patyczków do uszu. Mi to pomogło też tak miałem, że włączam minecrafta gram mam 60 fps i po chwili mam 5-6 fps ale teraz jest już git :)

Opublikowano

sprzet radzi jak bf3 działa to mc nie będzie a na yogbox-ie normalnie mi chodzi dlaczego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...