Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]x22 cheats detected bf3! O.O

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijam na x22, lookam status, a tu battlefield 3 instanthook detected, radar detected. da fuk? chcę to kupić ale warto jak pisze że detected?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

czyli trzeba czekać żeby zrobili inny status tia.. :( znacie inne strony z podobną ceną?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

artificialaiming.net

Ale poczekaj trochę aż hack będzie undetected. Moim zdanie x22 jest najlepsze pod względem niewykrywalności. Artificialaiming ma lepsze funkcje, większy zasięg aima ale jeżeli chcesz grać żeby nie wyglądało to podejrzanie to polecam kupic radar od x22. Zobaczysz będzie Ci się grać zajebiście i mało kto osądzi Cię o cheatowanie.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

patrze na tej stronie atrificialaiming to najtańsza oferta 10 euro za miecha tanio, jak bym to kupił to by mnie wykryło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...