Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upload yt

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór, mam problem z przesłaniem filmiku na yt otóż wysyłałem sobie wszystko ładnie pięknie ale przy 90% przeglądarka wywaliła błąd (często tak mam tak po prostu błąd) i gdy próbowałem wysłać jeszcze raz to nie chce zacząć się wysyłać tzn pisze:

Rozpoczynanie wysyłania(czy jakoś tak) i jest tak cały czas.

W czym tkwi problem?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dokładnie to co UP. Najlepszą przeglądarką do przysłania jest Google Chrome. Nie zacina się wysyłanie etc. Sam sprawdzałem i mogę to potwierdzić.

he?

Opublikowano

A jakiej w końcu przeglądarki używasz?

Jak się uploadowanie zatrzymuje i przez parę minut nie idzie to znaczy, że się zatrzymało, ja jak kiedyś na operze uploadowałem to jak się zatrzymało to już nie ruszyło.

Dlatego teraz używam do uploadowania innych przeglądarek.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Używam opery i zrobiłem teraz tak.

Jeszcze raz włączyłem upload to przez jakiś czas było na przygotowaniach potem nagle 95% i nie chciało ruszyć więc anulowałem i od nowa ładnie idzie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Już jest nie wiem jak ale gdy uploadowałem to pisało mi że już mam i patrze na kanał i rzeczywiście był już 32min temu xD

Tu macie linka jak chcecie:

http://www.youtube.com/watch?v=CIFlAU_VWRk&feature=plcp

1372333810-U137250.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu.

@Up

Nie znoszę takich głupich wypowiedzi przecież napisałem że wszystko już działa idź nabijać posty gdzie indziej spamerze

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...